Ψηφίζω για την επιβίωση του Ελληνισμού

Κωνσταντίνος Χολέβας-Πολιτικός Επιστήμων

Στις δυσκολότερες στιγμές που πέρασε το Έθνος μας κύριο στήριγμά του ήταν η Εκκλησία, η παιδεία, η συνείδηση της ιστορικής συνέχειας, η γλώσσα και η εμμονή στην πολιτιστική ταυτότητα. Γι’ αυτό πριν ψηφίσω δεν διαβάζω μόνο τα οικονομικά προγράμματα των κομμάτων- χωρίς να υποτιμώ την κρίσιμη συγκυρία- αλλά πρωτίστως παρατηρώ τί πρεσβεύουν για τα πνευματικά θεμέλια του Ελληνισμού. Αφού κατορθώσαμε να επιβιώσουμε από Φραγκοκρατίες, Τουρκοκρατίες,  Κατοχές και Παγκοσμίους Πολέμους με αυτά τα εφόδια,  αυτά πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρην οφθαλμού.

Θεωρώ ότι κινδυνεύει η εθνική μας ταυτότητα, η ελληνορθόδοξη ιδιοπροσωπία μας, τα θεμέλια της παιδείας μας και η εθνολογική μας ομοιογένεια αν έλθει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά με ανησυχούν οι απόψεις του για όλα τα άλλα θέματα, αλλά πολύ περισσότερο θεωρώ δυναμίτη στα θεμέλια του Έθνους μας τα όσα λέει η Ριζοσπαστική Αριστερά για την Εκκλησία, την παιδεία, την ιστορία και τους λαθρομετανάστες. Ο ΣΥΡΙΖΑ λησμονεί ή κάνει ότι λησμονεί τα όσα πνευματικά και υλικά προσέφερε η Ορθόδοξη Εκκλησία μας στις διάφορες  περιπέτειες του Ελληνισμού και σηκώνει την τρύπια παντιέρα της φορολόγησης της Εκκλησίας. Μα βεβαίως όλα τα εκκλησιαστικά ΝΠΔΔ φορολογούνται, η δε μισθοδοσία του κλήρου αποτελεί συμβατική υποχρέωση του Κράτους με βάση την σύμβαση πού υπέγραψε ο Ν. Πλαστήρας το 1952. Τότε που η Εκκλησία μας παρεχώρησε το 96% της περιουσίας της στην Πολιτεία για να αντιμετωπισθούν οι ανάγκες της μεταπολεμικής ανόρθωσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λησμονεί ότι σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη πλην Γαλλίας διδάσκονται τα Θρησκευτικά με πλαίσιο την επικρατούσα θρησκεία. Σε πολλές χώρες, που απηλλάγησαν προ 20 ετών από τον Κομμουνισμό, επανέρχεται το μάθημα της Ορθόδοξης Θρησκευτικής Αγωγής στα σχολεία και η θρησκευτική υπηρεσία στον Στρατό. Ο ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει στις τάξεις του οπαδούς του Λένιν και του Τρότσκι και θέλει όλα αυτά να τα ξεθεμελιώσει.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αγωνισθήκαμε για να αποσυρθεί το ανιστόρητο βιβλίο της Στ΄ Δημοτικού που επαινούσε την Τουρκοκρατία και ασεβούσε κατά των Μικρασιατών και Ποντίων. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας επιβάλει ως Υπουργό Παιδείας έναν Πανεπιστημιακό καθηγητή, ο οποίος στήριζε με ειρωνεία και φανατισμό το εν λόγω βιβλίο, και ως Υπουργό Πολιτισμού έναν οξύθυμο συγγραφέα που αρνείτο από τηλεοράσεως την ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει να γίνει η χώρα μας ο παράδεισος των λαθρομεταναστών προτείνοντας τη νομιμοποίησή τους και αρνούμενος τις απελάσεις και το τείχος στον Έβρο. Ουσιαστικά ενισχύει την εγκληματικότητα και προωθεί τον αφελληνισμό και την ισλαμοποίηση της κοινωνίας μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύεται μία Ελλάδα, στην οποία μετά από λίγα χρόνια οι Έλληνες θα αποτελούν μειοψηφία, η Εκκλησία θα βρίσκεται υπό διωγμόν και θα επικρατεί η πολυπολιτισμικότητα πού έχουν απορρίψει ως αποτυχημένη όλοι οι ευρωπαίοι πολιτικοί. Βεβαίως δεν έχουν λογαριάσει οι Συριζαίοι ότι έτσι τροφοδοτούν διάφορες ακραίες ιδεολογίες. Αφ’ ενός μεν  των ισλαμοφασιστών μεταναστών, αφ’ ετέρου δε πολλών Ελλήνων, οι οποίοι  για να  αμυνθούν στρέφονται σε ακροδεξιά κινήματα.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται σε «τουρκικές μειονότητες» εντός Ελλάδος ενθαρρύνοντας τον τουρκικό εθνικισμό, ενώ είναι το μόνο κόμμα που αναγνωρίζει την παράνομη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης». Αγνοεί επιδεικτικά τις δεδηλωμένες προθέσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ Νταβούτογλου για Κοσσοβοποίηση- απόσχιση της Δυτικής Θράκης  και παίζει με τη φωτιά σε όλα τα εθνικά θέματα.

ΟΧΙ, δεν θα επιτρέψουμε τη νέα Άλωση του Ελληνισμού εκ των ένδον. Ψηφίζουμε για να κουρέψουμε…. σύρριζα κάθε προσπάθεια εθνικού και θρησκευτικού αποχρωματισμού του λαού μας!

Κ.Χ. 12.6.2012