“Θα βοηθήσει και η ομογένεια τον ΠΑΟΚ…”

Ο Σπύρος Μηλιωρίδης μίλησε στον «SPORT 103 FM» και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη στήριξη που περιμένουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ότι θα δώσει και πάλι ο κόσμος της ομάδας μέσω της αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας, παρά τη μικρή διάθεση των πρώτων 20 ημερών.

Καταρχάς τόνισε ότι δεν πρέπει κανείς να βιάζεται να κάνει εκτιμήσεις για το σύνολο των διαρκείας που θα διατεθούν, γιατί μπορεί να διαψευστούν:
«Είναι όλες μαζί οι αιτίες της χαμηλής κίνησης τώρα στην αρχή, αλλά ας μη βιαστούμε να προδικάσουμε κανένα αποτέλεσμα πριν από το τέλος της διάθεσης των διαρκείας. Ας κάνουμε λίγη υπομονή για τον τελικό αριθμό. Ο ΠΑΟΚτσής ξέρω μέσα μου βαθιά πόσο πιστεύει και στηρίζει την ομάδα. Στο τέλος θα είναι ικανοποιητικός ο αριθμός. Δεν είναι τα προσδοκώμενα αυτά που έχουν πουληθεί μέχρι τώρα, αλλά στο τέλος θα δείξει ο κόσμος πόσο αγαπάει και στηρίζει αυτήν την ομάδα».

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποκάλυψε μάλιστα ότι έχουν αρχίσει οι προεγγραφές από τους ομογενείς, ενόψει και της παρουσίας της ομάδας στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας:
«Ο ΠΑΟΚ ξέρετε ότι θα βρεθεί στην Κεντρική Ευρώπη και θα είναι κοντά του οι ομογενείς. Πηγαίνουμε και έναν αριθμό καρτών διαρκείας και τα προμηθεύονται από το ξενοδοχείο της ομάδας. Ήδη τα πρώτα ονόματα από Ντίσελντορφ, Στουτγάρδη και Ζυρίχη έχουν έρθει, μέχρι 5 του μηνός που φεύγει η αποστολή, θα έχουν έρθει και άλλα αιτήσεις. Έχουν γίνει προεγγραφές. Να ξέρετε ότι οι ομογενείς αγοράζουν το εισιτήριο στην τιμή που το αγοράζει κάποιος φίλος του ΠΑΟΚ από την επαρχία».

Ο Σπύρος Μηλιωρίδης ήταν “καυστικός” στην ερώτηση, αν κάποιοι φίλαθλοι περιμένουν πρώτα τις μεταγραφές για να πάρουν διαρκείας, είπε:
«Σίγουρα μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, εγώ όμως είμαι αντίθετος σ’ αυτήν την άποψη. Εγώ αγοράζω διαρκείας, είτε είμαι είτε δεν είμαι στη διοίκηση και το κάνω, είτε τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φοράει ο καλύτερος παίκτης του κόσμου είτε απλά ένα… κουνέλι (!)».