Το Σάββατο η εγχείρηση του Πρωθυπουργού

Εξαιρετικά ευδιάθετος εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την επίστροφη του στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο για οφθαλμολογική εξέταση. Συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους, ο πρωθυπουργός τους είπε ότι η επέμβαση έπρεπε να γίνει όσο πιο σύντομα γίνεται για να μην προχωρήσει η αποκόλληση και γι αυτό αποφάσισε να την κάνει αύριο Σάββατο.

Περιπέτεια υγείας για τον πρωθυπουργό, λίγες ώρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο κ.Σαμαράς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν με αρχή ρήξης αμφιβληστροειδούς και όπως λένε οι γιατροί, δεν είναι κάτι το σοβαρό και αν αντιμετωπισθεί εγκαίρως δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Από το πολιτικό γραφείο του κ.Σαμαρά εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υποβλήθηκε σήμερα σε προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση από τον Διευθυντή της Β´ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Αττικού Δημοσίου Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, κ. Πάνο Θεοδοσιάδη.

Διαπιστώθηκε αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αποφασίστηκε η χειρουργική της αντιμετώπιση.

Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί από τον κ. Θεοδοσιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο.

Aλλάζει το πρόγραμμα

Καταβάλλονται προσπάθειες ο κ. Σαμαράς να παραστεί στην ορκωμοσία του νέου υπουργού Οικονομικών, Βασίλη Ράπανου στο Προεδρικό Μέγαρο σήμερα το απόγευμα. Θεωρείται πάντως απίθανο να πραγματοποιηθεί η σύγκληση της ΚΟ της ΝΔ που είχε προγραμματιστεί για τις 18:00 στη βουλή.

O κ.Σαμαράς δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος του ευχήθηκε περαστικά.