“Λύση” θέλει ο Γκρουέφσκι, αλλά παραμένει αδιάλλακτος

Τον σχηματισμό κυβέρνησης στην Ελλάδα χαιρέτισε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι και δήλωσε ότι αναμένει πως η νέα κυβέρνηση θα είναι αφοσιωμένη στην επίλυση του ζητήματος του ονόματος.

Ελπίζω ότι η οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η νέα Κυβέρνηση στην Ελλάδα δεν θα αποτελέσει άλλοθι για να αποφεύγεται η εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα της ονομασίας το οποίο απασχολεί τις δύο χώρες εδώ και 21 χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γκρούεφσκι και ευχήθηκε καλή επιτυχία σημειώνοντας ότι η δύσκολη οικονομική κρίση στη χώρα έχει συνέπειες σε όλη την Ευρώπη και στις χώρες της περιοχής.

Σχόλια Facebook

Website Comments

  1. Ν.Μιχαηλίδης
    Απάντηση

    Ο κ. Γκρουέφσκι πρέπει να καταλάβει ότι η αλήθεια θα τον βοηθήσει μακροχρόνια. Η ιστορία δεν αλλάζει με την προτομή του Μ.Αλεξάνδρου στα Σκόπια. Στο σχολείο μου είχαμε χάρτη γεωγραφίας και ανέφερε το Κράτος του κ. Γκουέφσκι με το όνομα Νοτιοσλαβία. Τι κακό έχει το όνομα αυτό ; Εχει και το πλεονέκτημα να αποδίδει και την εθνική και πολιτιστική τους κληρονομιά. Γιατί να αναζητούν κάτι μή αληθινο και ψευτικο ;

Σχολιάστε