Μαύρος: «Από Δευτέρα μπαίνω επίσημα στην ΠΑΕ»

Την ενεργοποίησή του στα κοινά της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε μέσω facebook ο Θωμάς Μαύρος.

Ο παλαίμαχος άσος της «Ενωσης» αναλαμβάνει από τη Δευτέρα (25/06) πρωτεύοντα ρόλο στα διοικητικά της ΑΕΚ με σκοπό να συσπειρώσει τους φιλάθλους της ομάδας και να βρει λύσεις που θα οδηγήσουν στη σωτηρία της.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ανακοινώνω και επίσημα πλέον πως από αύριο (25/6) είμαι μέσα στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Όλοι μαζί για μία καινούργια δυνατή ΑΕΚ, σ’ ένα ασφυκτικά γεμάτο ΟΑΚΑ! Σας περιμένω όλους δίπλα μου! Με αγάπη Θωμάς Μαύρος», έγραψε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Λίγο αργότερα σε δηλώσεις του στον «Real FM» τόνισε: «Κάνουμε αυτή την προσπάθεια για να βοηθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα να πάρει τα πάνω της. Μπαίνω μπροστά στην ΠΑΕ, έχω κάνει έκκληση στον κόσμο για τα διαρκείας, αλλά και με τα εισιτήρια των 20 ευρώ. Όταν βλέπουμε ότι η ομάδα αλλάζει προφίλ, αυτό μας δίνει δύναμη και ελπίζουμε να γίνουμε πιο ελκυστικοί. Προσπαθούμε με τις παραμέτρους που ανέφερα πριν να τα καταφέρουμε. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν δήλωση συμμετοχής με 20 ευρώ λέγοντας το όνομά τους προφορικά, θα καταγράφονται σε μία λίστα και έτσι παίρνουν το εισιτήριο. Καταλήγοντας, τόνισε: «Σίγουρα είναι δύσκολο το εγχείρημα, αλλά γι’ αυτό μπαίνω άλλωστε και εγώ. Δεν είμαι μόνος μου όμως. Είναι ο Παπαϊωάννου, ο Κωστής, αλλά και άλλοι πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ».