Ο Μαύρος επιχειρεί να σώσει την ΑΕΚ

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης βγαίνει μπροστά στην πιο δύσκολη ώρα του συλλόγου και ως επίτιμος πρόεδρος θα προσπαθήσει να βγάλει από το αδιέξοδο την ομάδα.

Ο Θωμάς Μαύρος συναντήθηκε με τον Ανδρέα Δημητρέλο και απο κοινού αποφάσισαν να πάρει εν λευκώ ο παλαίμαχος άσος τη διοίκηση της ΠΑΕ.
Αυτό  θα συμβεί από την Δευτέρα και ο Μαύρος θα ξεκινήσει ένα δύσκολο αγώνα για να σώσει την Ένωση. Η πρώτη του κίνηση είναι η μείωση στην τιμή των διαρκείας, στα 150 ευρώ. Θα τυπωθούν συνολικά 150 ευρώ και δεν αποκλείεται από την ερχόμενη κιόλας εβδομάδα να τεθούν σε κυκλοφορία.
Η βοήθεια του κόσμου, άλλωστε, είναι η βάση του σχεδίου του Μαύρου. Η παλιά δόξα της ΑΕΚ θα κάνει εκ νέου κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας να βοηθήσουν μέσω δηλώσεων συμμετοχής και όχι λογαριασμού.
Αυτό θα συμβεί διότι, σε περίπτωση που η Ένωση ανοίξει λογαριασμό είναι ορατός ο κίνδυνος να δεσμευτούν τα χρήματα από τους πιστωτές της ΠΑΕ.
Στο αγωνιστικό μέρος, ο Μαύρος αναμένεται μαζί με τον Χρήστο Κωστή να τρέξουν το τμήμα, έχοντας στο μυαλό τους την “ιδανική” περίπτωση του Σάκη Τσιώλη για τον πάγκο της ομάδας και τον Βαγγέλη Βλάχο.
Ο Ανδρέας Δημητρέλος παραμένει στη θέση του προέδρου όμως όλες οι αποφάσεις πλέον θα λαμβάνονται από τον Θωμά Μαύρο που ελπίζει να συγκεντρώσει ένα ποσό γύρω στα 5-6 εκ. ευρώ και να σώσει την ΑΕΚ.