Aποθεώθηκε στην «πρώτη» του ο ΠΑΟΚ

Πρώτη συγκέντρωση για τη σεζόν 2012-2013 ήταν η σημερινή (26/06) για το «Δικέφαλο του Βορρά» που αποθεώθηκε από περίπου 3.000 οπαδούς του.

Το πλήθος δεν ήταν ίδιο όπως τις προηγούμενες χρονιές, αφού άλλωστε ο ΠΑΟΚ δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε μεταγραφές, αλλά ο ενθουσιασμός περίσσευε.

Οι οπαδοί δεν παρέλειψαν να επευφημούν και να χειροκροτούν την ομάδα του Γιώργου Δώνη και να φωνάζουν συνθήματα.

Οι μοναδικές ανοικτές θύρες ήταν των επισήμων, με το γνωστό πανό του ΣΦ ΠΑΟΚ Τούμπας στον 4ο όροφο να γράφει: «Εμπρός Αετέ…». Μάλιστα, περίπου 200 άτομα στις 19:00 πήγαν στη Θύρα 4, φωνάζοντας συνθήματα για τους έξι προφυλακιστέους οπαδούς και κατά της Αστυνομίας. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ έκαναν την εμφάνισή τους στις 19:25 και γνώρισαν την αποθέωση, ενώ 10 λεπτά μετά ξεκίνησε το τρέξιμο κάτω από τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

Η πρώτη ομάδα αποτελούνταν από τους: Γλύκο, Καραντασιάδη, Κατσικά, Κωνσταντινίδη, Γκαρσία, Κίτσιου, Κάτσε, Πέλκα, Αθανασιάδη, η δεύτερη από τους: Μελίσσα, Έτο, Στάμου, Σακελλαρίου, Γεωργιάδη, Ρομπέρ, Γιάννου, Μένταν και Τσανδάρη (δύο συνεργάτες του Δώνη) και η 3η από τους: Κρέσιτς, Αποστολόπουλο, Ιντζίδη, Δεμιρτζόγλου, Παπάζογλου, Λίνο, Παναγιωτούδη και Λάζαρ.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης σημείωσε το πρώτο γκολ της νέας σεζόν (στη συνέχεια πέτυχε ακόμα ένα) ο Παπάζογλου το δεύτερο και ο συνεργάτης του Δώνη, Μίντραγκ Μένταν το τρίτο.

Ο Γιώργος Δώνης μιλώντας για τις πρώτες του εντυπώσεις μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης, υποστήριξε:

«Από την ώρα που ξεκινήσαμε την προετοιμασία, θα πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στη δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που με την παρουσία του στη πρώτη προπόνηση μας δίνει δύναμη. Μας περιμένει σκληρή δουλειά για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε», είπε αρχικά.

Για το αγωνιστικό κομμάτι, είπε: « «Υπάρχουν σκέψεις για την οργάνωση και το αγωνιστικό πλάνο, περιμένουμε να κλείσουμε κάποιους νέους παίκτες, βρισκόμαστε συνεχώς στα τηλέφωνα και διαπραγματευόμαστε».

Σε ό,τι αφορά τις απουσίες, τόνισε: «Μας λείπουν οι τέσσερις διεθνείς και έχουμε πρόβλημα αρχικά για να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο. Νομίζω πάντως πως σύντομα θα μπορούμε να παρουσιάσουμε κι άλλους ποδοσφαιριστές».

Τέλος, για τις οικονομικές δυσκολίες, υποστήριξε: «Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις αυτό το θέμα, δεν μπορείς να αποκτήσεις πολλούς παίκτες. Έξω, η κατάσταση παρουσιάζεται τραγική για την Ελλάδα και αυτό μας δυσκολεύει. Όταν όμως είσαι στον ΠΑΟΚ, είσαι υποχρεωμένος να βρεις τρόπο για να κερδίσεις. Έχουμε παίκτες με πολύ δυνατές παραστάσεις και μας απασχολεί να είμαστε αποτελεσματικοί από την αρχή».

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε