Μια ανάσα από Σισόκο

Μια ανάσα από τον 21χρονο Ιβοριανό εξτρέμ Ιμπραήμ Σισόκο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός όπως επιβεβαιώνεται από τους «πράσινους» που θα τον αποκτήσουν δανεικό από τη Βόλφσμπουργκ.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Wolfsburger Allgemeinen Zeitung και επιβεβαιώνεται και από τον Παναθηναϊκό.

Ο παίκτης της γερμανικής ομάδας είναι προσωπική επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα που μάλιστα τον ήθελε και πέρυσι στο «τριφύλλι» αλλά το ποσό που ζητούσε η Κοϊμπρα (περίπου 500.000 ευρώ) ήταν απαγορευτικό για τα δεδομένα των «πρασίνων».

Ο Σισόκο έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στην Κοϊμπρα και κίνησε την προσοχή του Φελιξ Μάγκατ που τον πήρε στη Βόλφσμπουργκ έναντι 1,5 εκατ. ευρώ. Ομως, στη γερμανίκή ομάδα δεν κατάφερε να εγκλιματιστεί και έτσι δεν βρίσκεται πλέον στα πλάνα του Γερμανού τεχνικού.

Αυτό που δεν κατάφεραν λοιπόν οι «πράσινοι» πέρυσι θα το κάνουν φέτος και ο Ιβοριανός παίκτης είναι πια τόσο κοντά στο «τριφύλλι» που μπορεί να… προσπεράσει τον Πίντο και να γίνει αυτός η δεύτερη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού μετά τον Κώστα Μπαρμπαρούση. Ο Σισόκο αναμένεται να καλύψει το κενό του Κουϊνσι.