Θωμάς Μαύρος: «Αν αποτύχω θα φύγω κύριος»

Αν δεν προχωρήσει η προσπάθεια που κάνουμε, εγώ θα φύγω κύριος» ξεκαθάρισε ο Θωμάς Μαύρος σε οπαδούς κατά την σημερινή επίσκεψή του στη μπουτίκ της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Ο παλαίμαχος άσος της «Ενωσης» που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της σωτηρίας της ομάδας, «πολιορκήθηκε» από περίπου 100 άτομα που βρέθηκαν στην μπουτίκ για να μιλήσουν μαζί του κι αυτός δεν τους χάλασε το χατήρι.

«Αυτό που θέλω εγώ είναι να φύγει ο βραχνάς σας από εδώ, έχοντας στο μυαλό σας τη φράση «ΑΕΚτζή με 20 ευρώ σώζεις την ΑΕΚ».

Τόνισε πόσο σημαντική είναι η βοήθεια που θα προσφέρουν στην ομάδα τα διαρκείας, μίλησε με αριθμούς για τα χρήματα που απαιτούνται προκειμένου να καθαρίσει η ομάδα από τα χρέη και υπογράμμισε πως αν προχωρήσει όλο αυτό ο ίδιος θα φύγει.

Απευθύνθηκε ακόμα στο θυμικό του ΑΕΚτζή, μίλησε για το DNA που κινδυνεύει να χαθεί και μοιράστηκε με τους οπαδούς το όραμά του να ξαναγίνει η ΑΕΚ μια ομάδα που θα παρακαλάνε οι άλλοι να έρθουν σ’ αυτήν.

Αναλυτικά ο παλαίμαχος άσος είπε: «Είναι πολύ σημαντική η βοήθεια των διαρκείας, αλλά η πιο σημαντική βοήθεια είναι τα 20 ευρώ του καθενός. Αν δεν προχωρήσει αυτό η ΑΕΚ διαλύθηκε. Αν κάνετε τους υπολογισμούς 800.000 είμαστε θα δείτε τα νούμερα και θα καταλάβετε τι βγαίνει. Χρειαζόμαστε άμεσα περίπου 5 εκατ. ευρώ και συνολικά περίπου στα 12 εκατ. ευρώ για να καθαρίσουμε άμεσα από τα χρέη. Μετά θα είμαστε πάλι στο μηδέν! Ο καθένας σας ας σκεφτεί τι μπορεί να κάνει, πως μπορεί να βοηθήσει και να αναλογιστεί πόσο αγαπάει την ΑΕΚ κι αν θέλει να υπάρχει. Αν δεν προχωρήσει αυτό εγώ θα φύγω  και ο καθένας μας από εκεί και πέρα θα έχει τις τύψεις του, με την ΑΕΚ να είναι μία ανάμνηση. Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα έχει αγάπη, συναίσθημα και ενότητα. Ο ΑΕΚτζής απονευρώθηκε. Δεν έχει ένταση μέσα του πια. Καμία σχέση με την ΑΕΚ που ξέραμε. Δεν θέλουμε να βγαίνουμε έξω και να παρακαλάμε για λεφτά. Επιχειρηματίες και λοιπούς. Αλλά να κάνουμε μία ΑΕΚ που να παρακαλάνε αυτοί να έρθουν… Είμαι εδώ με βλέπετε. Σηκώθηκα από την καρέκλα στη δουλειά μου να βοηθήσω την ΑΕΚ. Αν δεν τα καταφέρω θα φύγω κύριος…».

O Θωμάς Μαύρος είπε επίσης:

Για το γήπεδο: «Το γήπεδο είναι πολύ σημαντική υπόθεση. Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε κάποιες επαφές. Μέχρι στιγμής δεν ξέρω πολλά μόνο κάποια ενημέρωση έχω».

Για το Ντέμη Νικολαϊδη: «Ο Ντέμης με πήρε τηλέφωνο και το εκτίμησα πολύ. Είπε ότι θα με βοηθήσει με τη ρύθμιση του χρέους και κάποιους χορηγούς. Τώρα για το τι έγινε στο παρελθόν, δεν ξέρω, δεν ήμουν στην ΑΕΚ».