Τα “Αλατα μπάνιου” εξαπλώνονται παντού

 

Τρόμος και στην Ελλάδα για ναρκωτικό που οδηγεί σε κανιβαλισμό! Μετατρέπει σε «ζόμπι» τους χρήστες

Ο νέος φόβος που έχει κυριεύσει και τις ελληνικές υγειονομικές αρχές ονομάζεται «άλατα μπάνιου». Είναι ένα νέο ναρκωτικό που θυμίζει τα άλατα που χρησιμοποιούνται για χαλαρωτικά μπάνια και έχει εξαπλωθεί σε πολλές χώρες του κόσμου και κυρίως στις ΗΠΑ. Το ναρκωτικό προκαλεί τρόμο καθώς μετατρέπει τους χρήστες σε βίαια όντα που προχωρούν σε επιθέσεις και κανιβαλισμούς.
Οι φήμες είχαν φθάσει εδώ και καιρό και στις αρμόδιες ελληνικές υγειονομικές αρχές και πλέον υπάρχει η ανησυχία ότι το άκρως επικίνδυνο χημικό ναρκωτικό μπορεί να εξαπλωθεί και να φθάσει και στη χώρα μας. Άλλωστε έχει περάσει τις πύλες της Ευρώπης και κάνει ήδη θραύση στη Γερμανία.Στην Αμερική έχει λάβει απίστευτες διαστάσεις καθώς έχουν συλληφθεί και εντοπισθεί χρήστες του, να κυκλοφορούν στους δρόμους χωρίς καμία συναίσθηση συμπεριφοράς σα «ζόμπι» και να φθάνουν μέχρι και σε κανιβαλισμό.Μάλιστα στις ΗΠΑ έχουν συλληφθεί χρήστες γυμνοί στο δρόμο να επιτίθενται σε περαστικούς και να τους κατασπαράζουν.Καθημερινά όλο και περισσότερα περιστατικά εντοπίζονται στην Αμερική με τις αρχές να είναι ουσιαστικά ανήμπορες να καταπολεμήσουν το φαινόμενο δεδομένου ότι το παράνομο ναρκωτικό είναι σχετικά φθηνό και εύκολα προσβάσιμο ακόμη και μέσω ίντερνετ.Όσοι το έχουν λάβει σε υπερβολική δόση εμφάνισαν έντονη διέγερση, παράνοια, παραισθήσεις, είχαν τάσεις αυτοκτονίας αλλά και επιθετικότητα που σε πολλές περιπτώσεις κατέληξε σε κανιβαλισμό μέσα στη μέση του δρόμου με το χρήστη να έχει καταφάει ακόμη και πρόσωπα περαστικών.Όσο κι αν ακούγεται τρομακτικό οι χρήστες δεν έχουν καμία συναίσθηση της συμπεριφοράς τους καθώς η επίδραση των «αλάτων μπάνιου» είναι ανεξέλεγκτη.  Αποτέλεσμα να μετατρέπονται σε ζόμπι όπως αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μόνο σε ταινίες.Το τελευταίο διάστημα βίαιες συμπεριφορές έχουν καταγραφεί στο Μαϊάμι με χρήστη να έχει κατασπαράξει το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου ενός άστεγου, ενώ το πιο συγκλονιστικό περιστατικό αφορά 35χρονη μητέρα η οποία κυνηγούσε γυμνή το 3χρονο παιδί της το οποίο προηγουμένως το είχε γρονθοκοπήσει και είχε επιχειρήσει να το δολοφονήσει.Τους τελευταίους μήνες τα επικίνδυνα «άλατα μπάνιου» κυκλοφορούν ευρέως και σε πολλές πόλεις της Γερμανίας με τα νοσοκομεία να δέχονται συνεχώς περιστατικά ψυχωτικών επεισοδίων.
Και εκεί όμως οι αρχές σηκώνουν τα χέρια ψηλά κάνοντας απλώς προσπάθειες να εντοπίσουν όσους διακινούν το ναρκωτικό.

Νέο περιστατικό κανιβαλισμού

Φρίκη προκάλεσε στην Κίνα η επίθεση μεθυσμένου σε βάρος γυναίκας. Ο δράστης καταγράφηκε στην κάμερα να «τρώει» το πρόσωπό της, ένα περιστατικό που θυμίζει το σκηνικό στο Μαϊάμι μεταξύ δύο άστεγων. 
Η γυναίκα θα χρειαστεί πλαστική επέμβαση για να επανορθώσει τη ζημιά που της προκάλεσε ο δράστης…
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης ονόματι Dong, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ ενώ έτρωγε με τους φίλους τους. Στη συνέχεια βγήκε στο δρόμο και στάθηκε στη μέση, αναγκάζοντας το θύμα, την Du, να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό της. Ο Dong σκαρφάλωσε στο καπό του αυτοκινήτου κι άρχισε να το χτυπά ενώ πανικόβλητη η γυναίκα ούρλιαζε για βοήθεια. Όταν εκείνη βγήκε από το αυτοκίνητο ο δράστης την άρπαξε, την έριξε στο έδαφος και άρχισε να της δαγκώνει το πρόσωπο. Το αίμα έρεε ενώ οι περαστικοί προσπαθούσαν αν τον σταματήσουν.
Οι αυτόπτες μάρτυρες λένε πως ο Dong ήταν εκτός εαυτού και συνέχιζε την επίθεσή του παρά τις προσπάθειες των παρευρισκομένων, μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Η Du μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί λένε πως θα χρειαστεί πλαστική για να αποκαταστήσει τη μύτη και τα χείλη της.