Επαφές Στυλιανίδη με φορείς της Αυτοδιοίκησης

Μετά από πρόσκληση που είχαν απευθύνει ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Χαράλαμπος Αθανασίου, πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α Θέμη Μπαλασόπουλο και με τον Πρόεδρο της Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α. Μάρκο Δαρδαμάνη, καθώς επίσης και με μέλη των εκτελεστικών επιτροπών των δύο Ομοσπονδιών.

Κατά τις συναντήσεις, που έγιναν σε πολύ καλό κλίμα, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου άκουσε τα αιτήματα των εργαζομένων σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις προτάσεις που έχουν για τη βελτίωση των όρων εργασίας τους.

Στο μεταξύ, συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Χαράλαμπος Αθανασίου συναντήθηκαν στις 10:00 με το προεδρείο της Κ.Ε.Δ.Ε. όπως επίσης και με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που συμμετέχουν. Συγκεκριμένα: τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε και Δήμαρχο Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη, καθώς και τους Δημάρχους Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη, Αμφιλοχίας Απόστολο Κοιμήση, Λαρισσαίων Κωνσταντίνο Τζανακούλη, Νίκαιας- Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη, τον δημοτικό σύμβουλο Καισαριανής Σπύρο Τζόκα. και τον Γενικό Διευθυντή της Κ.Ε.Δ.Ε. Παναγιώτη Βασιλείου.

Την Πέμπτη, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών θα έχει συνάντηση με τον επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής της Ε.Ε. κ. Johannes Hahn στις 15:00, στο κτήριο του Υπουργείου (Δραγατσανίου 2 και Σταδίου).