Ανακοινώθηκε ο Μάκος από τη Μόναχο 1860

Και με τη… βούλα παίκτης της Μόναχο 1860 για τα επόμενα δύο χρόνια είναι ο Γρηγόρης Μάκος που ανακοινώθηκε επίσημα από τη γερμανική ομάδα.

«Είμαι ευγνώμων που είμαι σε αυτήν την ομάδα. Το μυστικό για να έρθω ήταν η εμπιστοσύνη των διοικούντων και του προπονητή. Ήταν σημαντικό να κάνω το βήμα και να έρθω στην Γερμανία. Ο κ. Μάουρερ που τον ξέρω από την Ελλάδα και ο Φλόριαν Χίντερμπέργκερ πιστεύουν σε μένα. Θέλω να πάμε καλύτερα από την 6η θέση που είχε πέρυσι η ομάδα. Όταν κάποιος φεύγει από το σπίτι του, αφήνει πίσω την οικογένεια του και τους φίλους του. Όμως αυτά είναι το δεύτερο πράγμα που σκέφτομαι, αφού θέλω να ανέβω γρήγορα επαγγελματικά. Η Γερμανία είναι το καλύτερο βήμα στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή. Είναι δώρο που μπορούν να έρχονται εδώ και Έλληνες παίκτες. Η πόλη μου αρέσει πολύ, είμαι ικανοποιημένος. Θέλω να μάθω γρήγορα και τα γερμανικά», τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του μετά την υπογραφή συμβολαίου ο πρώην «Ενωσίτης» άσος.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των Βαυαρών, Ράινερ Μάουρερ υποστήριξε: «Είναι ένας παίκτης για την ομάδα, παίζει σε όλες τις θέσεις του κέντρου και θα μας βοηθήσει να φτάνουμε στο γκολ. Εχουμε ψάξει καλά την ελληνική αγορά». Ο Αθλητικός Διευθυντής Φλόριαν Χίντερμπέργκερ δήλωσε «Μιλάμε καιρό με τον Μάκο. Ηταν στην μέση το EURO. Ταιριάζει με τον χαρακτήρα της ομάδας που έχουμε. Πήγαν όλα καλά».