Μακελειό στο Ντένβερ -VIDEO – ΔΗΛΩΣΗ ΟΜΠΑΜΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

O Λευκός Οίκος εξέδωσε ανακοίνωση για το θλιβερό περιστατικό στο Ντένβερ. Ο Πρόεδρος Obama δήλωσε…

” Η Μισέλ κι εγώ είμαστε σοκαρισμένοι και θλιμμένοι από το τρομακτικό και τραγικό περιστατικό στο Κολαράντο”.

Η ΕΠΙΘΕΣΗ

Ένοπλος μασκοφόρος άνοιξε πυρ σε κινηματογράφο στο Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, κατά τη διάρκεια της πρώτης προβολής του νέου «Σκοτεινού Ιπποτή». Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες αναφορές τοπικών ραδιοσταθμών μιλούν για δέκα νεκρούς και μεταξύ 30 και 40 τραυματίες. Ένας ύποπτος φέρεται να έχει ήδη τεθεί υπό κράτηση. Η ταινία αναμενόταν με τεράστιο ενδιαφέρον και όσες αίθουσες την προέβαλαν ήταν κατάμεστες από κόσμο. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ένοπλος που φορούσε αντισφυξιογόνα μάσκα άνοιξε πυρ σε κέντρο που γινόταν η προβολή, ρίχνοντας επίσης κάποιου είδους καπνογόνο. Το CNN, πλάνα του οποίου δείχνουν ισχυρή κινητοποίηση της αστυνομίας γύρω από το εμπορικό κέντρο, αναφέρει πως τα γύρω νοσοκομείο έχουν ειδοποιηθεί για να αντιμετωπίσουν «περιστατικό με πολλά θύματα».

πιβεβαιώθηκε ότι η αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο για την επίθεση και δεν υπάρχουν ενδείξεις για ύπαρξη δεύτερου δράστη, είπε ο ίδιος.
Δεκάδες αστυνομικοί μετέβησαν επί τόπου και οι αρχές εκκένωσαν την περιοχή ενώ πραγματοποίησαν έλεγχο για να διαπιστώσουν αν υπάρχει εκρηκτικός μηχανισμός μέσα στην αίθουσα.
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στον τηλεοπτικό σταθμό KUSA ότι ο ένοπλος στην αρχή πέταξε καπνογόνα από μια έξοδο κινδύνου και στη συνέχεια άνοιξε πυρ. Το Γαλλικό Πρακτορείο, πάντως, κάνει λόγο για δύο δράστες.

VIDEO

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LoYDzMwXvAw#!