«Πόλεμος» κυβέρνησης- ΣΥΡΙΖΑ για τη δραχμή

Ως υπονομευτή της εθνικής προσπάθειας ανάκαμψης χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Σίμος Κεδίκογλου, γράφοντας ένα ακόμη επεισόδιο στο «σίριαλ» της αντιπαράθεσης που μαίνεται μεταξύ του «Μεγάρου Μαξίμου» και της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαιτίας των προβαλλόμενων ως ενδεχομένων επιστροφής στη δραχμή.

«Μόνη επιδίωξη του κ. Τσίπρα με τις οβιδιακές μεταμορφώσεις, τον ανεύθυνο πολιτικό του λόγο και το παρατεταμένο παραλήρημα εναντίον της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά, είναι να ενισχύσει τους υπέρμαχους της δραχμής, εντός και εκτός συνόρων, υπονομεύοντας την εθνική προσπάθεια ανάκαμψης», υπογράμμισε σε δήλωση που έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Σήμερα το μεσημέρι, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της πρότασης νόμου της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, προέβλεψε πως αν η ασκούμενη πολιτική εξακολουθήσει να υφίσταται ως τέτοια, «το μόνο που θα μπορεί να διαπραγματευθεί αυτή η κυβέρνηση θα είναι η μετάβαση στο πρώην εθνικό νόμισμα».

 

Κάνοντας μάλιστα ξεχωριστή αναφορά στον Αντώνη Σαμαρά, ο κύριος Τσίπρας παρατήρησε πως δεν έχει βρεθεί αντιμέτωπος με πιο ανόητο επιχείρημα από τα όσα λέει ο πρωθυπουργός σχετικά με το ότι «θα μπορέσει να διαπραγματευθεί καλύτερα, αφού επισπεύσει την εφαρμογή των μέτρων και επιταχύνει την κατεδάφιση».

ΠΗΓΗ: Newpost.gr