Γιούχαραν τον φερόμενο ως “δράκο” της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου – Η ανατριχιαστική ομολογία του δράστη: “Τη χτύπησα στα βράχια γιατί αντιστάθηκε”

Ο 21χρονος άντρας εντοπίστηκε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στη Νέα Χαλκηδόνα και ομολόγησε την πράξη του
– Ταυτοποιήθηκε και το δεύτερο δείγμα DNA με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στην άτυχη κοπέλα
– Σύμφωνα με πληροφορίες ο αλλοδαπός όσο η κοπέλα ήταν αναίσθητη προχώρησε σε ασελγείς πράξεις
– Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, σχετικά με την εξιχνίαση της υπόθεσης
– Ανακοίνωση με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση εξέδωσε η Χρυσή Αυγή

Το κουβάρι της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες το πανελλήνιο ξετυλίχθηκε, καθώς πλέον η αστυνομία έχει στα χέρια της τον 21χρονο αλλοδαπό, πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να είναι το άτομο που κακοποίησε και χτύπησε με πρωτοφανή αγριότητα την 15χρονη Μυρτώ στην Πάρο.

Όλα έγιναν το πρωί του Σαββάτου, όταν ο νεαρός άντρας προσήχθη στην Ασφάλεια της Αττικής, αφότου άνδρες της δίωξης εγκλημάτων κατά της ζωής τον εντόπισαν σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας, όπου διέμενε με άλλους δυο συμπατριώτες του. Οι δύο συνελήφθησαν για παραβίαση του νόμου περί αλλοδαπών καθώς διαπιστώθηκε πως ήταν παράνομοι στη χώρα.

Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν στην ασφάλεια, όπου και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Από την αρχή οι έρευνες των αστυνομικών είχαν επικεντρωθεί στα άτομα που χρησιμοποιώντας διάφορες προφάσεις εγκατέλειψαν το νησί μετά το περιστατικό. Ανάμεσα τους και οι 3 πακιστανοί που εντοπίστηκαν τα ξημερώματα στο διαμέρισμα της Νέας Χαλκηδόνας και προσήχθησαν στην Ασφάλεια. Ο 21χρονος μετά από πολύωρη ανακριση ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης ισχυρίστηκε πως εντόπισε στα βράχια τη μικρή που άκουγε μουσική και επιχείρησε να της κλέψει το κινητό. Η νεαρή κοπέλα αντιστάθηκε και τότε εκείνος της χτύπησε το κεφάλι στα βράχια. Η μικρή συνέχισε να αντιστέκεται και ο δράστης σε κατάσταση αμόκ συνέχισε να τη χτυπά χωρίς έλεος…

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο αλλοδαπός όταν η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της από τα χτυπήματα, εκείνος προχώρησε σε ασελγείς πράξεις.

Ο 21χρονος έχει υποδείξει το σημείο κοντά στα βράχια που σύμφωνα με την ομολογία του, έσπευσε να ξεφορτωθεί το κινητό της 15χρονης ενώ αστυνομικοί σπεύδουν να το εντοπίσουν.

 

ΠΗΓΗ: NewsIt.gr