3-0 ήττα για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε αγχωμένος και με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς δίνοντας χώρο στην Ραπίντ Βιέννης να κάνει το παιχνίδι της. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 31ο λεπτό με τον παίκτη που είχε κάνει την ζημιά και στο πρώτο ματς. Ο Άλαρ με κεφαλιά νίκησε τον Γλύκο για το 1-0, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 45΄έχασε σημαντική ευκαιρία για το 2-0.
Ενδιάμεσα ο ΠΑΟΚ απείλησε με την κεφαλιά του Κουμαλό. Ότι δεν έγινε όμως στο 45ο λεπτό, έγινε τρία λεπτά μετά την σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Άλαρ εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπόιντ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου.
Στη συνέχεια οι παίκτες του Δώνη προσπάθησαν για το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση, όμως ο Αθανασιάδης στο 57΄ και ο Βιβιάν στο 62΄δεν μπόρεσαν να σημαδέψουν σωστά.
Όσο περνούσε η ώρα η πίεση αυξανόταν όμως αντί για το 2-1 έγινε το 3-0 όταν στην τελευταία φάση του ματς ο Γλύκος ανέβηκε να πιάσει την κεφαλιά στο φάουλ και ο Χόφμαν από το κέντρο πλάσαρε στην εστία.
Ραπίντ Βιέννης (Πέτερ Σέτελ): Κένιγκσχεφερ, Σονλάιτνερ, Κάτζερ, Γκέρσον, Χέικινεν (69’ Πράγκερ), Χόφμαν, Ιλντίζ, Μπόιντ, Τρίμελ (84’ Σχράμελ), Μπουργκστάλερ, Άλαρ.
ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Λίνο, Κουμάλο, Βιβιάν, Έτο, Κάτσε (70’ Πέλκας), Γκαρσία, Ρομπέρ (46′ Φωτάκης), Γεωργιάδης, Γιάννου (46′ Λόρενς), Αθανασιάδης.