Η Έκθεση e-Learning Expo

Η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση  στο e-learning πραγματοποιείται για 4η συνεχόμενη χρονιά στις 6 και 7 Οκτώβριου του 2012 στο Ίδρυμα Ευγενίδου, προσφέροντας τη μοναδική δυνατότητα στους επισκέπτες της να διερευνήσουν τις  ευκαιρίες, που κρύβει σήμερα το e-learning, αλλά και τις μελλοντικές προοπτικές του.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσιάσεις τεχνολογίας, ανοιχτές συζητήσεις, επιδείξεις εκπαιδευτικού λογισμικού, προβολή υπηρεσιών ηλεκτρονικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, εκπαιδευτικών παιχνιδιών και εξοπλισμού ηλεκτρονικής μάθησης.

Εταιρίες πληροφορικής, ηλεκτρονικής μάθησης, εκπαίδευσης, εκδόσεων κ.α θα δώσουν το παρόν και θα προσφέρουν στους επισκέπτες της έκθεσης νέες προτάσεις,σύγχρονες των αναγκών της ανερχόμενης αγοράς e-learning.

Επισκέπτες – γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές, στελέχη κατάρτισης και δια βίου μάθησης, σύμβουλοι εκπαίδευσης, στελέχη ανθρωπίνων πόρων,προγραμματιστές και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται – θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα σημαντικότερα θέματα και τις νέες  τάσεις της χρήσης των τεχνολογιών, πληροφορικής και επικοινωνιών, στην εκπαίδευση και την κατάρτιση. Επίσης θα δουν πώς μπορεί να τους φανεί χρήσιμη η λειτουργία της ηλεκτρονικής μάθησης και να ανταλλάξουν απόψεις και γνώσεις με ανθρώπους που κατέχουν την τεχνογνωσία της.

Πηγή: http://www.elearningexpo.gr/