Χορεύοντας συρτάκι η Θεσσαλία, έσπασε το ρεκόρ Γκίνες

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΡΤΑΚΙ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
31του Αυγούστου 2012, η Εύξεινος Λέσχη Τρικάλων εμφανίστηκε στο Βόλο και χόρεψε όχι τον παραδοσιακό Ποντιακό Πυρρίχιο χορό, «Σέρα» αλλά συρτάκι στην παραλία του Βόλου, μαζί με 5164 χορευτές από όλη τη Θεσσαλία. Αποτέλεσμα, ένα παγκόσμιο ρεκόρ που καταγράφηκε στο βιβλίο Γκίνες και φυσικά η χαρά της συμμετοχής σε γεγονότα παγκόσμιου βεληνεκούς που προβάλλουν την Ελλάδα με τρόπο κόσμιο.
Η Εύξεινος Λέσχη Τρικάλων ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας που ήταν και η διοργανώτρια αρχή μαζί με το Δήμο Βόλου που φιλοξένησε και την εκδήλωση. Μαζί με άλλους Τρικαλινούς φορείς, όπως τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών τέθηκε στη διάθεση της Περιφερειακής ενότητας Τρικάλων, κι έπειτα από τις σχετικές πρόβες ταξίδεψαν όλοι μαζί το παγκόσμιο ρεκόρ.
Τελευταίο βράδυ του Αυγούστου και η ανθρώπινη αλυσίδα στην παραλία του Βόλου, υπό τους ήχους του Ζορμπά χόρεψε εκείνο το βράδυ για όλη την Ελλάδα και κατάφερε την παγκόσμια προβολή της.
Ενημέρωση:
Στην Εύξεινο Λέσχη Τρικάλων ξεκίνησαν ήδη οι εγγραφές για τα χορευτικά τμήματα και η επίσημη συνάντηση για την έναρξη αυτών θα γίνει τη Δευτέρα 24 του Σεπτέμβρη στις 8.00 μμ στο Δημοτικό Πολιτιστικό κέντρο της οδού Γαριβάλδη.
Κινητά επικοινωνίας: Αχιλλέας Λέρας – Χοροδιδάσκαλος6977649170 και
                               Παπαδοπούλου Νόπη –Γραμματέας 6978670067

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε