Παρασκήνιο στα Σπορ, 1η Οκτωβρίου 2012

  • Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στους Ζωσιμάδες για την 5η αγωνιστική της Superleague.

    Το LIVE του αγώνα Στο ματς που έριξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Λεβαδειακός ήθελαν πάση θυσία τους βαθμούς για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Όπως είναι λογικό η σκοπιμότητα κυριάρχησε οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι στο πρώτο μέρος και έχασαν σημαντική ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα στις καθυστερήσεις όταν ο Ίλιτς αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Κοροβέσης από τον Ναπολεόνι. Ότι δεν κατάφερε ο ΠΑΣ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου το πέτυχε στην αρχή του δευτέρου. Η αδράνεια της άμυνας του Λεβαδειακού έδωσε την ευκαιρία στον Κοροβέση να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, στην πρώτη του συμμετοχή στην Superleague, στο 54o λεπτό. Ο Λεβαδειακός στη συνέχεια ανέβασε την πίεση του ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και έφυγε από τους Ζωσιμάδες με άδεια χέρια. ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Ίλιτς, Βίλα, Γεωργίου (71’ Τζάνης), Κοροβέσης (85’ Αυγενίκου), Λίλα, Τσουκαλάς, Οικονόμου (67’ Πατσατζόγλου), Κολοβέτσιος, Πάντος, Ντάσιος Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Ναπολεόνι, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος (65’ Μαχαίρας), Ροτζέριο, Πόι, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Μεντί, Λισγάρας

  • Χωρίς Ρόμπεν με ΜΠΑΤΕΧωρίς Ρόμπεν με ΜΠΑΤΕ

    Η Μπάγερν θα παίξει στη Λευκορωσία χωρίς τον Αριέν Ρόμπεν στη σύνθεση της, αφού ο Γιουπ Χάινκες ενημερώθηκε από το ιατρικό επιτελείο πως ο Ολλανδός μέσος δεν προλαβαίνει.

  • Με την ευχή του πνευματικού...Με την ευχή του πνευματικού…

    Ένα τηλεφώνημα από τον πνευματικό του περιμένει ο Άγγελος Αναστασιάδης για να τον συμβουλέψει αν πρέπει να πάει στην ΑΕΚ, στην οποία και θα απαντήσει το βράδυ της Δευτέρας.

  • «Κι άλλο γκολ με Άρσεναλ»«Κι άλλο γκολ με Άρσεναλ»

    Ο Νταβίντ Φουστέρ έχει πετύχει γκολ απέναντι στην Άρσεναλ και στις δύο περυσινές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την αγγλική ομάδα και τόνισε ότι θα επιδιώξει να κάνει το ίδιο και φέτος.

  • Μακάρι ο ΠΑΟΚ…Μακάρι ο ΠΑΟΚ…

    Bloggers – Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του την παρουσία του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα και την πιθανή παρουσία του στην κούρσα του τίτλου μαζί με τον Ολυμπιακό.

  • «Να μείνουμε στην κορυφή»«Να μείνουμε στην κορυφή»

    Ο Πετρ Τσεχ μίλησε για την τεράστια νίκη της Τσέλσι επί της Αρσεναλ στο Εμιρέιτς και αυτό που επιθυμεί είναι οι μπλε να παραμείνουν στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

  • «Χειρότερος από ότι περιμέναμε»«Χειρότερος από ότι περιμέναμε»

    Χείμαρρος ο Στράτος Αποστολάκης, μίλησε για τον φετινό Παναθηναϊκό λέγοντας μεταξύ άλλων ότι είναι ομάδα απροπόνητη, με παίκτες χωρίς προσωπικότητα, ανύπαρκτος τακτικά και με επιλογές ποδοσφαιριστών που δεν κάνουν.

  • Θυμήθηκαν Μαρινάκη, στημένα!Θυμήθηκαν Μαρινάκη, στημένα!

    Με αφορμή την αναμέτρηση της Αρσεναλ με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο η αγγλική εφημερίδα The Sun έφερε στο προσκήνιο το περσινό σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα εμπλέκοντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

  • Απίστευτο γκολ από Μίκολι  vid Απίστευτο γκολ από Μίκολι (vid)

    Ο Φαμπρίτσιο Μίκολι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για την Παλέρμο σκοράροντας από το κέντρο του γηπέδου με γυριστό σουτ. Απίστευτο γκολ από τον Ιταλό που έκανε χατ τρικ στο 4-1 επί της Κιέβο.

  • «Σε κάθε εμφάνιση βελτιώνομαι»«Σε κάθε εμφάνιση βελτιώνομαι»

    Ο Κίεραν Γκιμπς έχει πάρει φανέλα βασικού στην Αρσεναλ και τόνισε πως σε κάθε εμφάνιση με τους Λονδρέζους νιώθει πως βελτιώνεται καθώς τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς.

  • «Έχουμε εμπειρία με την Άρσεναλ»«Έχουμε εμπειρία με την Άρσεναλ»

    Ο ρυθμός του αγώνα με την Άρσεναλ είναι το σημείο-κλειδί για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος έδωσε την υπόσχεση ότι η ομάδα του θα βελτιωθεί στη συνέχεια.