“Το Ρόδο της Κυζίκου” στην Αθήνα και ο ΑΝΑΠΛΟΥΣ στην Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης

Εκδήλωση παρουσίασης στην Αθήνα, του ιστορικού μυθιστορήματος του Σταμάτη Τσαρουχά “Το  Ρόδο της Κυζίκου” (εκδ. ΑΝΑΠΛΟΥΣ 2012), η οποία συνδιοργανώνεται με το Νέο Κύκλο Κωνσταντινουπολιτών και την Ένωση  Σμυρναίων και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012, στις 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών (Δ. Σούτσου 46, Αμπελόκηποι – ομώνυμη στάση ΜΕΤΡΟ).

 Πρόγραμμα:
  • Παρουσίαση του βιβλίου από τον κ. Γιώργο Ανδρειωμένο, καθηγητή Νεοελληνικής Φιλολογίας στο   Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τον κ. Μάνο Κοντολέων, συγγραφέα – κριτικό   λογοτεχνίας.
  • Ανάγνωση αποσπασμάτων από την κ. Σοφία Σωτηρίου, ηθοποιό.
  • Μουσικό μέρος με σκοπούς, τραγούδια   και χορούς της Αρτάκης, της Κωνσταντινουπόλεως και της Σμύρνης με τη   Μαθητική Ορχήστρα και Χορωδία του Τμήματος Ελληνικής Μουσικής του   Ωδείου Αθηνών και μέλη του Ομίλου Χορευτών του Συλλόγου   Περαμίων-Κυζικηνών Νέας Περάμου Αττικής. Έφορος Τμήματος:   Χρίστος Τσιαμούλης. Διδασκαλία χορωδίας: Κατερίνα   Παπαδοπούλου. Διδασκαλία μουσικού συνόλου: Ανδρέας   Τσεκούρας. Διδασκαλία χορών: Αντώνιος   Λάγιος.
  • Δεξίωση

Είσοδος ελεύθερη. Πέρας προσέλευσης: 18:45.

Η παρουσία σας θα τιμήσει όλους τους  συντελεστές.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ  ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Σας ενημερώνουμε, επίσης, με την ευκαιρία αυτής της  επικοινωνίας, ότι ο ΑΝΑΠΛΟΥΣ συμμετέχει φέτος, για πρώτη φορά, στο Εθνικό  Περίπτερο της Ελλάδας στην 64η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης, η  οποία διεξάγεται από σήμερα έως και τις 14 Οκτωβρίου 2012.

Πληροφορίες: www.ekebi.gr , www.book-fair.com ..