Θρίλερ στα Τρίκαλα – Μπήκαν με τα όπλα στο νοσοκομείο και απελευθέρωσαν βαρυποινίτη

Τρεις Αλβανοί μπήκαν με καλάσνικοφ στο Νοσοκομείο Τρικάλων, πυροβόλησαν στον αέρα, χτύπησαν ειδικούς φρουρούς και έφυγαν μαζί με συμπατριώτη τους που είχε μεταφερθεί από τις Φυλακές Τρικάλων!

Όπως διαβάζουμε στο TrikalaVoice ο Αλβανός κρατούμενος μεταφέρθηκε με δρακόντεια μέρα ασφαλείας στο Νοσοκομείο αργά το απόγευμα της Παρασκευής.
Οδηγήθηκε στα επείγοντα περιστατικά, στο χειρουργικό τμήμα για τις πρώτες βοήθειες. Εκείνη την ώρα τρεις συμπατριώτες του, οι οποίοι βρίσκονταν ήδη από πριν στο χώρο του Νοσοκομείου, μπήκαν στα επείγοντα με τα όπλα στα χέρια, ακινητοποίησαν και χτύπησαν τους φρουρούς οι οποίοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, ενώ γιατροί και νοσοκόμοι έτρεξαν να σωθούν.
Οι τρεις Αλβανοί πήραν τον κρατούμενο μαζί τους, μπήκαν σε αυτοκίνητο και έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Μάλιστα, σύμφωνα με το TrikalaVoice, πάνω στο πανικό της στιγμής, έπεσε το όπλο του ενός δράστη, την ώρα που έφευγε.
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ όλο το ανθρώπινο δυναμικό της Α.Δ. Τρικάλων είναι στους δρόμους και κάνει ελέγχους.