Στους ήχους του …Ρεμπετόβεν

Αίσθηση προκαλεί το μουσικό συγκρότημα Ρεμπετόβεν!

Τα 7 του μέλη το 2011 μπήκαν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το πρώτο τους CD. Διατίθεται στα δισκοπωλεία με 12 τραγούδια σε σύνθεση και στίχους του γκρουπ και διαδικτυακά από την Warner: 
http://itunes.apple.com/gr/album/rebetoven/id468011942

Τελευταία, το συγκρότημα έχει ξεκινήσει μια “ραδιοφωνική περιπλάνηση”, όπως την περιγράφει ο Γρηγόρης Λάγγας, απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και βιολονίστας του γκρουπ. Τα υπόλοιπα μέλη είναι οι Σταύρος Παπαδάκης, Δημήτρης Κορέντζελος, Μάρκος Κοντός, Δημήτρης Σανδαλής, Αθανάσιος Κλασίνας και Γιώργος Ασλάνης.

Ο στίχος ελληνικός. Η ιστοσελίδα του συγκροτήματος στο Facebook αναφέρει ότι «μέσα από τα blues, το ρεμπέτικο, το ροκ οι Ρεμπετόβεν εκφράζουν τις δημιουργίες τους. Δημιουργίες που “παντρεύουν” τον ακουστικό και τον ηλεκτρικό ήχο, οριοθετώντας έτσι το χώρο του πρωτότυπου και του κλασικού».

Η PHP δεν θα μπορούσε να μείνει αδιάφορη σε αυτή την τόσο δημιουργική προσπάθεια και αφιερώνει στους αναγνώστες της το παρακάτω βίντεο, από τα πολλά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.