Ο οικονομικός κατήφορος της Ελλάδας

Πηγή: ” ΕΔΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ” 
Επειδη εμεις οι ομογενεις “δεν μασαμε κουτοχορτο” ουτε “κολλαμε μπρικια”  διοτι γνωριζουμε απο “management” στις επιχειρησεις μας-και  δινουμε αμεσες λυσεις -σε οποια προβλημaτα παρουσιαζονται  με ακαριαιες ενεργειες “εν τη γεννεση των” –  διοτι “χρονος σημαινει χρημα”

ΔΙΕΡΩΤΩΜΕΘΑ 

-Θελετε να πιστεψουμε οτι στην Ελλαδα δεν υπηρχε ποτε διαφθορα στο δημοσιο???
-Θελετε να πιστεψουμε οτι στην Ελλαδα δεν υπηρχαν “ανωθεν εντολες” και παρεμβασεις της εκτελεστικης εξουσιας σε θεσμους?? (οποια και να ηταν αυτη με οιαδηποτε κυβερνηση)

-Θελετε να πιστεψουμε οτι ποτε δεν υπηρχαν στην Ελλαδα,  τυφλοι που οδηγουσαν αυτοκινητα και ζουσαν χλιδατη ζωη -αναπηροι που επαιζαν ακομα και ποδοσφαιρο , νεκροι που επαιρναν συνταξεις- δημοσιοι υπαλληλοι που “χτυπουσαν καρτες” σε δημοσιες υπηρεσιες και εφευγαν αμεσως χωρις να εργαστουν – και πηγαιναν σε δικες τους επιχειρησεις –

Θελετε να πιστεψουμε οτι ποτε μεγαλο-γιατροι και μεγαλοδικηγοροι του “Κολωνακιου”  δηλωναν εσοδα 10.000 ευρω τον χρονο -οσα δηλαδη τα κοινοχρηστα της πολυκατοικιας των πολυτελων τους γραφειου ?

-Θελετε να πιστεψουμε οτι – πολλοι δημοσιοι και διοικητικοι λειτουργοι -βαμμενοι- με μπλε η πρασινο η κοκκινο χρωμα δεν εκριναν την τυχη καποιου ο οποιος “”ετριξε τα δοντια” υψωσε το παραστημα του σε δικαστηρια – σε εφημεριδες και περιοδικα-και αλλα ΜΜΕ με αποτελεσμα να καταδικαστει με εξοντωτικες ποινες και μαλιστα να παει στην φυλακη ωστε να φανει “αναξιοπιστος” ???

-Θελετε να πιστεψουμε οτι το “φιασκο” της Κυπρου απο την κυβερνηση των συνταγματαρχων (1967-1974) ηταν σωστη ενεργεια αφου χασαμε το 38% της Κυπρου??

-Θελετε να πιστεψουμε οτι – στον Ελλαδικο θαλασσιο χωρο δεν υπηρχαν πετρελαια και φυσικο αεριο και τα ανακαλυψαμε σημερα – και πανηγυριζουμε ολοι σαν να ανακαλυψαμε σημερα την Αμερικη?

-Θελετε να πιστεψουμε οτι “μιζες” σε ανωτατους κυβερνητικους παραγοντες δεν υπηρξαν ποτε και οτι τις ανακαλυψαμε σημερα ??

-Θελετε να πιστεψουμε οτι τα μαρμαρα του Παρθενωνα -καλως τα εδωσε το τοτε Δημοσιο  στον “μπατηρη” Λορδο ΕΛΓΙΝ ο οποιος τα πηρε και τα μετεφερε στην “συμμαχο Αγγλια” με το προσχημα να “τα προστατεψει” απο την ατμοσφαιρικη ρυπανση (αληθεια ποια ρυπανση αφου οταν τα πηρε στην Αθηνα δεν υπηρχαν αυτοκινητα αλλα αμαξες με μουλαρια και αλογα?

-Θελετε να πιστεψουμε οτι η Ελλαδα δεν ειχε ποτε αναγκη οικονομικης βοηθειας, και οτι οι Αλεξανδρινοι Ελληνες Μεγαλοι ευργετες του Εθνους (Αβερωφ-Τοσιτσας-Μπενακης-Σαλβαγος-Κοτσικας-Δαβαρακης-Κανισκερης -Πρατσικας- Ζερβουδακης -Ζιζινιας -Βολονακης -Φαμηλειαδης -κλπ) εκαναν ευεργεσιες στην Αιγυπτο και Ελλαδα μονο για δικη τους προβολη??

-Θελετε να πιστεψουμε οτι με οσα διαβαζουμε και ακουμε απο την Ελλαδα,οτι τα συνορα μας φυλασσονται επαρκως και μαλιστα με την βοηθεια της Ευρωπαικης Ενωσης “FRONTEX’ εν τουτοις οι λαθρομεταναστες εισερχονται στην παντα “φιλοξενη Ελλαδα” απο την Τουρκια η οποια  εχει θεσπισει – ανευ ορων ΒΙΖΑ σε αφγανους-πακιστανους-Ινδους κλπ ωστε να εισερχονται στην Τουρκια ελευθερα και μετα να προωθουνται στην γειτονα Ελλαδα εναντι μερικων χιλιαδων ευρω ανα κεφαλη -λαθρομεταναστη- και “κοκορευεται” η Τουρκια οτι ειναι σε καλλιτερη οικονομικη θεση απο την Ελλαδα (Good business indeed!!!)

-Θελετε να πιστεψουμε οτι η Ευρωπαικη Κεντρικη  Τραπεζα και το οικονομικο επιτελειο της Ε.Ε (Μανουελ Μπαροζο-Αλμουνια και ΣΙΑ ) “ΔΕΝ γνωριζαν την οικονομικη κατασταση και τα ευτραπελα στην ελλαδα και εκαναν “γαργαρα” τους Ελληνικους κρατικους Ισολογισμους απο το ετος 1998 με στοχο να “μπει η Ελλαδα στην ευρωζωνη”  να οδηγηθουμε στο ΔΝΤ -και στους μηχανισμους στηρηξις- να εχουμε σημερα την Τροικα σαν “νταβατζηδες” να οριζουν αν παρει η Ελλαδα αλλα χρηματα να δημιουργουν -stress-στο οικονομικο επιτελειο της Κυβερνησης, συλαλλητηρια-και αυτοκτονιες πολιτων μας και για λογους – “SHOW” να εχουμε σημερα τον Ακη Τσοχατζοπουλο-την συζυγο του Βικυ και την θυγατερα του στις Ελληνικες Φυλακες με ενα μικρο παιδι εξω που Ψαχνει που ειναι οι γονεις του??

-Επειδη μονο η οικογενεια Ακη Τσοχατζοπουλου ειναι  στις “Φιλοξενες Ελληνικες φυλακες” θελετε να πιστεψουμε οτι η Οικογενεια του Τσοχατζοπουλου τα εκανε Ολα??

-Θελετε να πιστεψουμε οτι οι μιζες (αν υπαρχουν) του Τσοχατζοπουλου και τα ακινητα της οικογενειας του  φθανουν στα 100-200-300 εκατομμυρια (! αν ειναι ετσι”) τοτε  ποιος πηρε τα 600 δις ευρω που χρωσταει η Ελλαδα ??

-Τα πηρε ολα ο Ακης Τσοχατζοπουλος η Βικη Σταματη και η κορη του Αρετη?

-Θελετε να πιστεψουμε οτι για ολα φταιει ο Γιωργος Παπανδρεου οταν ανελαβε την πρωθυπουργια? (10/2009) και μασατε καθημερινα την ιδια “καραμελα”κανοντας χρηση-περικοπης της ομιλιας του ” λεφτα υπαρχουν” ενω η αληθεια ειναι οτι ειπε “ λεφτα υπαρχουν” μας ερωτουν που θα τα βρουμε- τους απανταμε –  “απ αυτους που τα πηρανε” αυτο δηλαδη που κανετε τωρα- “κυναγατε ανηλεητα αυτους που τα πηραν”

-Η Siemenes ο Χριστοφορακος -και “αλλοι”  που ειναι??
-Σας ‘ενοχλησε ο Ακης τσοχατζοπουλος- οπως ακριβως σας “ενοχλησε”η περιφημη πισινα (!!) του Ψυχιατρειου των ΔΦΚ 
-Aν κυρηχθει αθωος ο Ακης -η συζυγος και η θυγατερα του στα ελληνικα δικαστηρια η στο Δικαστηριο των Ανθρωπινων δικαωματων στο στρασβουργο- ποιος λοιπον θα πληρωσει το μαρμαρο”??
Παλι ο Ελληνας φορολογουμενος??

-Το οικονομικο επιτελειο της Ε.Ε. η Goldman sachs που ειναι ?? αφου δικοι τους υπαλληλοι  ενεκριναν τους Ελληνικους “πλαστους κρατικους ισολογισμους”” (κατα δηλωση τους-και παντως κατοπιν εορτης)

-Το “φουντο” της Ελλαδας και η οδηγηση της στο ΔΝΤ και στα δοντια των κερδοσκοπων ειναι πια εμφανες -και καιρος ειναι πια να περασουμε στην αντεπιθεση και να αφησουμε τα ” YES SIR” και  Yes  Mrs Merkel 

Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει
ΕΔΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ