Σε κρίσιμο σημείο η κυβερνητική συνοχή -Video η δήλωση Σαμαρά

Σε κίνδυνο η κυβερνητική συνοχή μετά την ξεκάθαρη διάσταση απόψεων που υπήρχε μεταξύ του πρωθυπουργού και του Φ.Κουβέλη. Γι’ αυτό το λόγο υπήρξε τετ-α-τετ Σαμαρά με Βενιζέλο προκειμένου να χειριστούν πολιτικά τις εξελίξεις.

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε πως οι διαπραγματυεύσεις συνεχίζονται. Ωστόσο, τόνισε ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Το μόνο κριτήριο είναι η Ελλάδα και το μέλλον της, είπε ο Αντώνης Σαμαράς

Ολόκληρη η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά:

«Γνωρίζω πολύ καλά τι διακυβεύεται σήμερα για τη χώρα. Επί τρεις μήνες καθημερινά αλλάζουμε την εικόνα της Ελλάδας και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες διαπραγματευόμαστε σκληρά για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο. Έχουμε ήδη και στα εργασιακά και σε αλλάξει πολλές παρά πολλές από τις αρχικές προτάσεις της τρόικα. Και η διαπραγμάτευση αυτή συνεχίζεται. Προσέξτε. Το μόνο μου πάντα κριτήριο είναι η Ελλάδα και το μέλλον της. Από αυτή την ευθύνη πίσω δεν κάνω. Και δεν θέλω να σκεφτώ καν τι θα συμβεί αν αυτή την ώρα δεν κρατήσω σταθερά το τιμόνι. Κοιτάζω μόνο μπροστά ζητώντας τη μεγαλύτερη δυνατή ενότητα. Θα σώσουμε την Ελλάδα όσοι το τολμήσουμε».