Δημοσιεύθηκε η “λίστα” Λαγκάρντ

Στη δημοσιότητα απο το περιοδικό HOT DOC  η περιβόητη λίστα – Ολα τα ονόματα 2059 Ελλήνων καταθετών στην τράπεζα HSBC στην Ελβετία – Πολιτικοί, επιχειρηματίες, εκδότες, έμποροι και …φοιτητές

Αυτή είναι η “λίστα Λαγκάρντ”, σύμφωνα με το περιοδικό HOT DOC του Κώστα Βεξαβάνη, την οποία και δημοσιεύει σε έκτακτη έκδοση .
Στη λίστα περιλαμβάνονται 2059 ονόματα, αναμέσα τους επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, εκδότες, δημοσιογράφοι, έμποροι και φοιτητές.
Στη λίστα αναγράφονται τα ονόματα και σε ορισμένες περιπτώσεις οι ιδιότητες, όχι όμως τα χρηματικά ποσά.   Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό, στον κατάλογο υπάρχουν εκατοντάδες περιπτώσεις καταθετών που εμφανίζουν ποσά τα οποία δεν ταιριάζουν με καμιά επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Αυτή είναι η επίμαχη λίστα με τα 2.059 ονόματα των μεγαλοκαταθετών και για να δείτε ευκρινώς τα ονόματα κάντε κλικ στην φωτογραφία και αφού ανοίξει, πατήστε δεξί κλικ. Στη συνέχεια μπορείτε να πατήσετε προβολή εικόνας και με το ποντίκι να κάνετε ζουμ για να διαβάσετε αναλυτικά τη λίστα.

Η ΡΗΡ δεν συμφωνεί με τη δημοσίευση του ονομαστικού καταλόγου.,  για τους λόγους που εξηγεί στο Κύρια Άρθρο της https://www.panhellenicpost.com/archives/25760.

Για όσους αναγνώστες επιθυμούν να δουν τα ονόματα, :http://newpost.gr/post/163984/ekdotes-epixeirimaties-giatroi-kai-dikigoroi-sti-lista-lagkarnt-me-toys-megalokatathetes-toy-eksoterikou/