Παρασκήνιο στα Σπορ, 8 Νοεμβρίου 2012

  • «Δεν υπάρχει πουθενά σαν το Βικελίδης»«Δεν υπάρχει πουθενά σαν το Βικελίδης»

    Ο Νίκος Ψυχογιός θεωρεί πως το να παίζει στον Άρη είναι πολύ μεγάλη υπόθεση, άλλη αίσθηση και τόνισε πως ατμόσφαιρα σαν το Κλεάνθης Βικελίδης δεν υπάρχει πουθενά.

  • «Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε»«Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε»

    Η Τότεναμ φιλοξενείται στο Μάντσεστερ από τη Σίτι και ο προπονητής των Λονδρέζων, Αντρέ Βίλας Μπόας τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει να χάσει τίποτα από αυτό το παιχνίδι και θα ξεκινήσει με έναν επιθετικό.

  • «Για το καλύτερο στη Λιβαδειά»«Για το καλύτερο στη Λιβαδειά»

    Ο αριστερός μπακ του Αρη, Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αναφέροντας πως η ομάδα του θα πάει για το καλύτερο παρά τις απουσίες και το άγχος.

  • «Για το αήττητο φέτος ο Ολυμπιακός»«Για το αήττητο φέτος ο Ολυμπιακός»

    Ο Δημήτρης Σιόβας θέλει να κατακτήσει πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό αήττητος και τονίζει πως το παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή μόνο εύκολο δεν είναι.

  • Σκέφτεται το τέλος ο Τόνι ΚάλβοΣκέφτεται το τέλος ο Τόνι Κάλβο

    Ο Τόνι Κάλβο, ο οποίος έχει περάσει από την Ελλάδα και τον Άρη, σκέφτεται να κρεμάσει από τώρα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια λόγω σοβαρών προσωπικών και οικογενειακών προβλημάτων.

  • Θέλει περισσότερο χρόνο ο ΜπενζεμάΘέλει περισσότερο χρόνο ο Μπενζεμά

    Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν σκοράρει στη Ρεάλ όπως πέρσι και είχε μικρότερο χρόνο συμμετοχής, όμως, τόνισε πως βοηθάει πολύ στη δημιουργία του παιχνιδιού των Μαδριλένων.

  • Τα πράσινα γκολ - δώρα...  vids Τα πράσινα γκολ – δώρα… (vids)

    Ο Παναθηναϊκός παραπαίει τόσο στη Super League, όσο και στο Europa League με την πράσινη άμυνα, όπως, παρουσιάζει το gazzetta.gr να προσφέρει πολλά γκολ – δώρα.

  • Πρόταση ΠΑΟΚ σε ΟλαϊτάνΠρόταση ΠΑΟΚ σε Ολαϊτάν

    Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει φορτσάρει για την απόκτηση του Μάικλ Ολαϊτάν της Βέροιας και σύμφωνα με δημοσίευμα ο δικέφαλος έχει καταθέσει ήδη πρόταση για τον Νιγηριανό επιθετικό.

  • «Ο Αρης δεν ζητάει ευνοϊκή μεταχείριση»«Ο Αρης δεν ζητάει ευνοϊκή μεταχείριση»

    Ο επικεφαλής των νομικών του Άρη για το άρθρο 99, Αργύρης Αργυριάδης, τόνισε πως ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ζητάει να εφαρμοστεί ο νόμος και να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα.

  • Επιστροφή με πλοίο λόγω ΕθνικήςΕπιστροφή με πλοίο λόγω Εθνικής

    Ο Παναθηναϊκός με επιστολή του ζήτησε και επίσημα την αναβολή του αγώνα της Δευτέρας με την Κέρκυρα λόγω Εθνικής με την ΕΠΟ να δίνει λύση για επιστροφή των τεσσάρων διεθνών με πλοίο!

    http://sport.gr.msn.com