Gaming Festival 2012 Live

Μέχρι σήμερα η καρδιά των video games χτυπάει στο  «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.

 

Δείτε Ζωντανα ο,τι γίνεται στο Gaming Festival:

Watch live video from cowboy_tv on www.twitch.tv

Το CowboyΤV δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγαλύτερο Gaming event της χρονιάς που γίνεται αυτό το ΣαββατοΚύριακο στο «Τεχνόπολις» στο Γκάζι.
Το Σάββατο έγιναν πολλοί διαγωνισμοι και πολλές δραστηριότητες και μοιράστηκαν στο κοινό πλούσια δώρα ενώ προς το απόγευμα έγινε και live παρουσίαση του πολυαναμενόμενου ” Halo4 : Waypoint ” από την Microsοft, σε μια πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα επιπέδου παραγωγή με ζωντανή μουσική από dj τον ίδιο τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού να βρίσκεται στη σκηνή και να βγάζει φωτογραφίες με το κοινό ενώ δύο Graffiti artists κατά τη διάρκεια της παρουσίας έκαναν 2 Graffiti εμπνευσμένα από το παιχνίδι τα οποία στη συνέχεια κληρώθηκαν και αυτά στο κοινό.

Για την Κυριακή το μενού έχει τουρνουά League of Legends, FiFa 13 , Tekken Tag 2 των οποίων οι εγγραφές τελειώνουν στη 13.00 και το παιχνίδι ξεκινάει στις 17.00 με τον Cowboy να σχολιάζει με το μοναδικό του τρόπο το κάθε ματς .
Παράλληλα θα υπάρχουν από τη 13.00 και μετά κληρώσεις για το κοινό με πλούσια δώρα και στις 16.00 διαγωνισμός Cosplay με πολλές  συμμετοχές.
Φυσικά όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να παίξουν δωρεάν όλα τα νέα παιχνίδια που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά μέσα από τις ουκ ολίγες κονσόλες που υπάρχουν διαθέσιμες στο χώρο
Όσοι θέλουν να πάνε στο Gaming Festival θα πρέπει να ξέρουν οτι οι πόρτες θα είναι ανοιχτές από τις 10.00 μέχρι τις 22.00 ενώ η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ ενώ όσοι έρθουν ντυμένοι σαν Video Game Heroes θα έχουν free entry.
Tο Newsit θα σας ενημερώνει για οτι γίνεται στο μεγαλύτερο Gaming Event της χρονιάς και θα σας δίνει ζωντανή εικόνα των αγώνων από το CowboyTV! Stay Tuned.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του Festval:

 Tο Newsit θα σας ενημερώνει για οτι γίνεται στο μεγαλύτερο Gaming Event της χρονιάς και σας δίνει ζωντανή εικόνα των αγώνων από τοCowboyTV! Stay Tuned.

 

NewsIt.gr