Σαμαράς: Τα χρήματα θα έρθουν γρήγορα και με το παραπάνω

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012|1:35:00

Φωτογραφία για Α. Σαμαράς: Τα χρήματα θα έλθουν σύντομα, και με το παραπάνω

Τα χρήματα της δόσης θα έρθουν έγκαιρα. Τα 31 δισεκ. θα έρθουν στο ακέραιο και με το… παραπάνω, τόνισε κατά την έναρξη της ομιλίας του επί του κρατικού προϋπολογισμού ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς στέλνοντας μήνυμα στον ελληνικό λαό ότι οι θυσίες αυτές θα είναι οι τελευταίες, και ότι οι αδικίες θα αρχίσουν να επανορθώνονται μόλις βγούμε από τα ελλείμματα.
Ο κ. Σαμαράς άσκησε σφοδρή κριτική «στο λόμπι της δραχμής», και σε όσους, πριν, έλεγαν ότι δεν έπρεπε να πάρουμε το δάνειο και τώρα «εύχονται» να μην πάρουμε τα χρήματα. Ενώ αυτοί αμφισβητούν εάν τα χρήματα θα έρθουν, εγώ παλεύω για το παραπάνω, είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σαμαράς είπε ότι είναι τα υπολείμματα της οπισθοδρόμησης και των συντεχνιών, που καταρρέουν, και τόνισε ότι έχει και ένα όριο η καλλιέργεια της απελπισίας.
«Από αύριο γυρίζω κεφάλαιο.
Δεν θα περιμένω τις επενδύσεις θα τις κυνηγήσω και έξω και μέσα.
Προτεραιότητας μας» είναι, είπε ο Πρωθυπουργός στη Βουλή, «ολοκληρώνοντας τη μάχη για το δάνειο, να ξεκινήσουμε τη μάχη για την ανάκαμψη. Λύσεις αναζητούμε και λύσεις δίνουμε. Σφάλματα εντοπίζαμε και τώρα τα διορθώνουμε. Μεταρρυθμίσεις προωθούσαμε και μεταρρυθμίσεις υλοποιούμε».
ΑΠΕ-ΜΠΕ