Αθλητικό παρασκήνιο σημερα 17-11-12

  • H... πρόκληση για τον Λίνεν!H… πρόκληση για τον Λίνεν!

    Τους λόγους που τον έκαναν να πει το ναι στην ΑΕΚ εξήγησε ο Έβλαντ Λίνεν, με τον Γερμανό να τονίζει πως μεταξύ άλλων έχουν να κάνουν και με τις αριστερές πεποιθήσεις του. Για την σωτηρία είπε πως θα δώσει το 100% για να μείνει η ομάδα, λέγοντας πως για όλους η Ένωση είναι μια πρόκληση.

  • Ο Ρότσα με κιθάρα στα αποδυτήρια!Ο Ρότσα με κιθάρα στα αποδυτήρια!

    Μία ιστορία που δεν είναι ευρέως γνωστή για τον Ρότσα έρχεται στο προσκήνιο, για τις… πρακτικές του στην πρώτη θητεία στον πάγκο του ΠΑΟ, όταν και έφτασε στους 4 του Champions League.

  • Με Κοντοέ στην ΒέροιαΜε Κοντοέ στην Βέροια

    Στην αποστολή της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρησης της 11ης αγωνιστικής απέναντι στη Βέροια συμπεριλήφθηκε ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

  • Διάψευση για Γιοβάνοβιτς και ΠαναθηναϊκόΔιάψευση για Γιοβάνοβιτς και Παναθηναϊκό

    Μπορεί ο Χουάν Ραμόν Ρότσα να ανέλαβε τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ωστόσο οι Κύπριοι φέρνουν στο προσκήνιο το όνομα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Στον ΑΠΟΕΛ πάντως διαψεύδουν.

  • «Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε»«Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε»

    Αισιόδοξος ότι παρά την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να κερδίσει μέσα στο ΟΑΚΑ, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αναφερόμενος στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής.

  • 'Eχασες; 'Eφυγες!‘Eχασες; ‘Eφυγες!

    Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν ο έκτος προπονητής που πλήρωσε το… μάρμαρο για τις κακές εμφανίσεις των ομάδων στη φετινή Σούπερ Λίγκα και το gazzetta.gr θυμίζει ποιοι έμειναν άνεργοι!

  • Απόσταση με Αγάνθο και... αισιοδοξίαΑπόσταση με Αγάνθο και… αισιοδοξία

    Ο Νταβίντ Αγάνθο ζητάει διετές συμβόλαιο για να παραμείνει στον Άρη, την ώρα που οι κίτρινοι επιμένουν σε μονοετές, με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται.

  • Κοιτάει προς Ναπολεόνι ο ΠΑΟΚΚοιτάει προς Ναπολεόνι ο ΠΑΟΚ

    Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται ο Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος τα… μαζεύει τον ερχόμενο Δεκέμβριο και αποχωρεί από τον Λεβαδειακό.

  • «Kαι η Ρεάλ με την Μπάρτσα χάνουν...»«Kαι η Ρεάλ με την Μπάρτσα χάνουν…»

    Δύσκολο αλλά όχι απίθανο θεωρεί ο Νταβίντ Φούστερ το ενδεχόμενο να κατακτήσει ο Ολυμπιακός αήττητος το φετινό πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι ακόμα και η Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα χάνουν βαθμούς.

  • Δεύτερη στροφή…Δεύτερη στροφή…

    Η πρώτη δεκάδα ολοκληρώθηκε και γυρίζουμε σελίδα. Η 11η αγωνιστική της Super League ανοίγει σήμερα με τον Άρη να υποδέχεται τον ΠΑΣ, τον Πανιώνιο τον Πλατανιά και τον Ολυμπιακό την Κέρκυρα.

    http://sport.gr.msn.com/

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε