Καταιγίδες σε όλη την Ελλάδα

Θα ανοίξουν οι ουρανοί από σήμερα το απόγευμα στη δυτική Ελλάδα. Οι  βροχές τις επόμενες περίπου δυο ημέρες θα επηρεάσουν τις περισσότερες  περιοχές της χώρας. Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν κυρίως  στις δυτικές και νότιες θαλάσσιες-παράκτιες περιοχές.

Αναλυτική Πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και στις θαλάσσιες- παραθαλάσσιες περιοχές της Μακεδονίας πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα θαλάσσια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 8 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία έως 12 βαθμούς.
Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που κατά τόπους θα είναι ισχυρά, θα παρουσιάσουν σχετική ύφεση από το απόγευμα στα ηπειρωτικά και από το βράδυ στα νησιά του Ιονίου. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
καιρός: νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα νοτια καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 18 βαθμούς κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στην Κρήτη. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη ως 22 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
καιρός: νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά (κυρίως από τη Χίο και νοτιότερα). Άνεμοι: στα βόρεια ανατολικοί 5 με 6 και στα νοτια νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 χαμηλότερη.
Αττική
καιρός: νεφώσεις με βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ που το βραδυ θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: από 15 έως 17 βαθμούς κελσίου.
Θεσσαλονίκη
καιρός: νεφώσεις με βροχές και πιθανόν καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 15 βαθμούς κελσίου. Την Τετάρτη (21-11-2012)
Τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές, τις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και μέσα στη νύχτα προς την Πέμπτη (22-11-2012) θα εξασθενήσουν. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟΥ NEWSIT