Αποθέωση για Rolling Stones στο Λονδίνο. Ακολουθούν Νέα Υόρκη, Νιούαρκ και Νιου Τζέρσεϋ

Αποθεώθηκαν οι Rolling Stones στην πρώτη τους συναυλία για τα 50 χρόνια από τη “γέννηση” του συγκρότήματος, στο Ο2 Arena του Λονδίνου.

Για πάνω από δύο ώρες τα τέσσερα θρυλικά μέλη του συγκροτήματος, Μικ Τζάγκερ, Ρόντι Γουντ, Κιθ Ρίτσαρντς και Τσάρλι Γουάτς, που ενώθηκαν για πρώτη φορά μετά από είκοσι χρόνια με το πρώην μέλος του συγκροτήματος, τον μπασίστα Μπιλ Γουίμαν, καταχειροκροτήθηκαν από ένα πλήθος 20.000 θεατών.

Ο 69χρονος Μικ Τζάγκερ ξεκίνησε τη συναυλία με το I Want to be your man, η ντίβα της αμερικανικής R&B Μαίρη Τζέι Μπλιτζ τραγούδησε με τον Τζάγκερ το ντουέτο Gimme Shelter, ενώ ο σπουδαίος κιθαρίστας της ροκ, Τζεφ Μπεκ, ενώθηκε για λίγο με το «κουαρτέτο» ερμηνεύοντας το τραγούδι I’m Going Down.

Αυτή ήταν η πρώτη συναυλία από τις 5 επετειακές που θα δώσει το συγκρότημα. Η επόμενη είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη στο ίδιο στάδιο και οι άλλες τρεις θα δοθούν στη Νέα Υόρκη, το Νιούαρκ και το Νιου Τζέρσεϋ τον Δεκέμβριο.

Το συγκρότημα αναμένεται να κερδίσει συνολικά 25 εκατομμύρια δολάρια, από τις τέσσερις πρώτες συναυλίες της περιοδείας του, όπως είχε γράψει το περιοδικό Billboard. Πάντως οι θαυμαστές των Rolling Stones δεν δείχνουν να πτοούνται από τις υψηλές τιμές των εισιτηρίων, αφού κάποιοι κατέβαλαν αντίτιμο ακόμη και 500 ευρώ, για να τους δουν ξανά μαζί επί σκηνής!
Πηγή: Star.gr