Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός απόψε 20:00

Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν την χειρότερή τους εμφάνιση στην ήττα από την Ζαλγκίρις στον πρώτο γύρο. Το σημαντικό όμως για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι να πάρει τη νίκη και να διατηρήσει τις όποιες πιθανότητες της για την πρώτη θέση του ομίλου. Παράλληλα είναι δεδομένο ότι οι παίκτες των πρωταθλητών δεν έχουν ξεχάσει τα όσα έγιναν στο ΣΕΦ και θα θελήσουν, αν τους δοθεί η ευκαιρία, να πάρουν και εκδίκηση για το -18 του πρώτου γύρου. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια αναμέτρηση που θα κρίνει εν πολλοίς την πρώτη θέση του ομίλου, αν και τα πάντα μπορούν να ανατραπούν με κάποια ήττα στις επόμενες αγωνιστικές.

Αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει καμία απουσία και έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους. Μάλιστα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς έρχεται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, που συνδυάστηκαν και με πολύ καλές εμφανίσεις. Σε καλή κατάσταση είναι όμως και η Ζαλγκίρις η οποία την προηγούμενη αγωνιστική διέλυσε την Κάχα Λαμποράλ στο Κάουνας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Χουάν Πλάθα που θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου και να πάει με πλεονέκτημα στο Top 16.

Τις επόμενες αγωνιστικές ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και θα ταξιδέψει στην έδρα της Τσεντεβίτα, ενώ οι Λιθουανοί θα παίξουν εντός με την Εφές και εκτός στο Μιλάνο.

Πηγή: http://sport.gr.msn.com