Αρης-Ατρόμητος 1-1 Επεισόδια στο Βικελίδης!

Φωτογραφία για Αρης-Ατρόμητος 1-1 Επεισόδια στο Βικελίδης!

Μεγάλη σε ένταση επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οπαδοί του Άρη μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα κινήθηκαν προς τα αποδυτήρια αποδοκιμάζοντας του πάντες. Χρήση χημικών είχαν κάνει οι δυνάμεις των ΜΑΤ.
Οι φίλαθλοι του Άρη με το σφύριγμα της λήξης ξέσπασαν κατά πάντων. Υπήρξε μεγάλη σε ένταση επεισόδια εκτός του Κλεάνθης Βικελίδης. Τόσο επί της οδού Αλκμήνης, όσο και επί της Παπαναστασίου. Η αστυνομία, με τη χρησιμοποίηση κροτίδων «κρότου και λάμψης», αλλά στη συνέχεια και χημικά έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, βγήκαν από τα αποδυτήρια κι επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο με βρεγμένες πετσέτες στα πρόσωπά τους, εξαιτίας των χημικών της αστυνομίας. Τα αποδυτήρια του γηπέδου πολιορκήθηκαν από οπαδούς της ομάδας που τα έβαλαν με τους παίκτες, αλλά και με την διαιτησία.
Παρόλο που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 44′ (λόγω αποβολής του Ταυλαρίδη) ο Ατρόμητος ισοφάρισε με τον αρχηγό του στο 89′ και απέδρασε με το 1-1 από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το ματς
Το πρώτο μέρος στο “Κλεάνθης Βικελίδης” είχε την εξής ιδιομορφία: ο Ατρόμητος είχε την κατοχή, αλλά ο Αρης ήταν αυτός που στην πρώτη του φάση ευτύχησε να προηγηθεί. Συγκεκριμένα, στο 15ο λεπτό Γιαννιώτας και Καπετάνος συνεργάστηκαν για να φτάσει η μπάλα στον επερχόμενο Σουνά, ο οποίος με κοντινό σουτ έδωσε το προβάδισμα στους Θεσσαλονικείς. Ο Αρης ήταν πιο ορθολογικός και ορεξάτος και με κορυφαίο τον Καπετάνο έδειχνε πιο ικανός να φτάσει στο δεύτερο γκολ. Δεν δημιούργησε, όμως, φάση μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, σε αντίθεση με τον Ατρόμητο που είχε μία ευκαιρία, την κεφαλιά του Κούτσι που μπλόκαρε ο Βελλίδης.Η ατυχία -πέραν του 1-0- για τον Ατρόμητο ήταν η αποβολή του Ταυλαρίδη. Σε μία χρονική περίοδο που το ματς είχε αποκτήσει χαρακτήρα… καράτε με τα σκληρά μαρκαρίσματα, ο Στάθης Ταυλαρίδης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα (44′) για φάουλ στον Αγκάνθο και άφησε την ομάδα του μειονέκτημα τόσο στο σκορ όσο και στους ποδοσφαιριστές.
Στο δεύτερο μέρος είδαμε το εξής παράδοξο: αν και με παίκτη λιγότερο, ο Ατρόμητος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε τον Αρη για την ισοφάριση. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η ομάδα του Μπάγεβιτς έπαιζε στο μισό γήπεδο τους Θεσσαλονικείς, αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Ατρόμητο ήταν αυτή του Ιγκλέσια, ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ ο Αρης δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ούτε μία φάση στο δεύτερο ημίχρονο. Τελικά, οι Περιστεριώτες λυτρώθηκαν στο τέλος, ως είθισται στα τελευταία ματς. Συγκεκριμένα, στο 89′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα του Αρη, ο Σκόνδρας με εξ επαφής σουτ (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για χέρι) έδωσε στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας, που αποκτά μεγαλύτερη αξία από τη στιγμή που ο Ατρόμητος έπαιξε ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.
ΑΡΗΣ (Νίκος Πασσιαλής): Βελλίδης, Τσουκάνης, Γιαννίτσης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Κοέλιο, Καπετάνος, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας (79′ Νταμαρλής), Σουνάς (72′ Ασλανίδης), Αγκάνθο (88′ Κανούλας)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Σκόνδρας, Ιγκλέσιας (81′ Μπέλιτς), Μπρίτο, Δημούτσος (68′ Καραμάνος), Σουμπίνιο (74′ Καραγκούνης), Επστάιν, Κούτσι goal24news