Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 1-2 Τελικό

Με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον ιδιαίτερα φιλόδοξο την φετινή σεζόν Πανιώνιο. Παρακολουθήστε όλα όσα συμβαίνουν στη Νέα Σμύρνη.

Τέλος αγώνα
3 τα λεπτά των καθυστερήσεων.
89΄Αλλαγή για τον Πανιώνιο.
Ο Σάμαρης στη θέση του Ρόβα.
88΄Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό.
Ο Σο στη θέση του Χριστοδουλόπουλου. 86΄Κίτρινη κάρτα στον Καμπάνταη για μαρκάρισμα στον Σπυρόπουλο.
85΄Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό.
Ο Τοτσέ στη θέση του Πετρόπουλου.
82΄Αναγκαστική αλλαγή για τον Παναθηναϊκό.
Ο Χουχούμης στη θέση του Μαυρία.
78΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Από την σέντρα του Σπυρόπουλου ο Τριανταφυλλόπουλος έδιωξε πάνω στον Ντούνη ο οποίος από κοντά νίκησε τον Καρνέζη.

77΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Αραβίδης με κάθετη πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Ντούνη αλλά ο Καρνέζης έσωσε την ομάδα του. 74΄Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Καμπάνταης στη θέση του Γουνδουλάκη.
71΄Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό.
Εξαιρετική προσπάθεια του Πετρόπουλου και σουτ από πλάγια θέση, έδιωξε δύσκολα ο Γιαννακόπουλος. Στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Ζέκα που σούταρε με δύναμη αλλά ο Γιαννακόπουλος έσωσε ξανά την ομάδα του.

61΄Ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να απομακρύνει μετά τη σέντρα και ο Κολοβός ανενόχλητος στην περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ.
60΄Ευκαιρία για τον Πανιώνιο.
Από την βαθιά μπαλιά του Γουνδουλάκη η μπάλα έφτασε στον Αραβίδη ο οποίος σούταρε δυνατά με τον Καρνέζη να διώχνει δύσκολα. 56΄Κίτρινη κάρτα στον Αυλωνίτη για μαρκάρισμα στον Πετρόπουλο.
52΄Κίτρινη κάρτα στον Βιτόλο
για χέρι.

46΄Έναρξη β΄ημιχρόνου. Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Μενδρινός στη θέση του Κουλοχέρη.
Ημίχρονο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Στις εξέδρες βρίσκεται και ο Αχιλλέας Μπέος, ενώ από το μπουθ που έχει παραχωρηθεί για τους φιλοξενούμενους παρακολουθεί το ματς ο Γιάννης Αλαφούζος.
35΄Ευκαιρία για τον Πανιώνιο.
Ο Καρνέζης πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Γουνδουλάκη αλλά έστειλε τη μπάλα στον Κολοβό, ο οποίος σε κενή εστία από πλάγια θέση πλάσαρε άουτ.
28΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ο Χριστοδουλόπουλος έστρωσε για τον Βύντρα που με ένα εκπληκτικό σουτ από τα 35 μέτρα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Πρώτο γκολ του Αντώνη Πετρόπουλου στο φετινό πρωτάθλημα στην πρώτη του συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα.
24΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ο Πετρόπουλος πήρε τη μπάλα από τον Μαυρία μπήκε στην περιοχή και με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
21΄Ευκαιρία για τον Πανιώνιο.
Από την εκτέλεση κόρνερ του Γουνδουλάκη ο Αυλωνίτης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καρνέζη.
20΄Κίτρινη κάρτα στον Τριανταφυλλόπουλο
για μαρκάρισμα στον Αραβίδη.
16΄Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό.
Ο Πετρόπουλος πήρε την κεφαλιά μετά την σέντρα του Σπυρόπουλου αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. 15΄Ο Παναθηναϊκός έχει την κατοχή της μπάλας σε ποσοστό 68% και έχει επιβάλει τον ρυθμό του.
3΄Πρώτη καλή στιγμή στο ματς.
Ο Χριστοδουλόπουλος έστρωσε στον Σισοκό, ο Ιβοριανός έπιασε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και ανάγκασε τον Γιαννακόπουλος σε δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ.
1΄Έναρξη αγώνα.
Με 11 Έλληνες στο αρχικό του σχήμα ο Πανιώνιος, με 8 ο Παναθηναϊκός.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):
Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Κούρος, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Κολοβός, Ντούνης, Αραβίδης, Κουλουχέρης
Παναθηναϊκός (Χουάν Ραμόν Ρότσα):
Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος

Πηγή: NewsIt.gr