Τηλεοπτικός Αλ Μπάντι στον Γιώργο Σατσίδη: Θέλω να έρθω στην Ελλάδα, να τρώω σουβλάκια…

 Ο Αλ Μπάντι επιστρεφει στο…MTV GREECE με μια απολαυστική συνέντευξη!

Ο ρόλος του στο “Παντρεμένοι με παιδιά” έγραψε ιστορία! Οι ατάκες του χαρακτήρα που υποδύθηκε για έντεκα ολόκληρες σεζόν έχουν χαρακτηριστεί το λιγότερο θρυλικές και αναπαράγονται σε φόρουμ στο διαδίκτυο με μανία έως σήμερα. Ο περιβόητος Εντ Ο’ Νίλ ακολουθεί την ίδια πορεία χαρίζοντας άφθονο γέλιο και τρελές τηλεθεάσεις στο “Modern family”. O Γιώργος Σατσίδης συνάντησε στο Λος Άντζελες για το MTV GREECE και την εκπομπή “Movies & Stars” τον ζωντανό μύθο της αμερικανικής τηλεόρασης και το αποτέλεσμα είναι μία πολύ… “Αλ Μπάντι” συνέντευξη!

Ο Αλ Μπάντι σιχαινόταν τις χοντρές γυναίκες, τη δουλειά, την πιθανότητα να κάνει σεξ με τη γυναίκα του Πέγκι, τους γείτονές του Μέρσι και τα Γαλλικά. Είχατε κοινά με τον χαρακτήρα που σας έκανε διάσημο;

“Όχι κανένα! Δεν είχα κανένα κοινό… οι σεναριογράφοι είχαν τεράστια έμπνευση και με ενέπνεαν τα κείμενα να υποδύομαι όσο καλύτερα μπορούσα αυτό τον τύπο. Ανάμεσα σε εκείνον και τον ήρωα που υποδύομαι στο “Modern Family» είμαι πιο κοντά στον δεύτερο. Αλλά ναι, το ξέρω, ο κόσμος με έχει λατρέψει στο “Παντρεμένοι με παιδιά”, ήταν πολύ προχωρημένο για την εποχή του και τα λόγια μας είχαν πολύ γέλιο, τρελό κάποιες στιγμές. Το χιούμορ όμως είναι διαφορετικό σήμερα χαίρομαι που και με το “Modern Family” το κοινό γελάει με τη ψυχή του. Βέβαια στο σήριαλ αυτό έχει πολλούς αστείους χαρακτήρες, δεν είμαι μόνο εγώ που ρίχνω ατάκες”.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξή του στον Γ. Σατσίδη