Πανθρακικός – ΑΕΚ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ

 

ΛΗΞΗ αγώνα
90+3′ Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Κοντογουλίδης στη θέση του Παπαδόπουλου, που συμπλήρωσε 150 συμμετοχές στην “μεγάλη” κατηγορία
90′ Τέσσερα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

83′ Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Παυλής δίνει τη θέση του στον Κατσικοκέρη.
81′ Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Βιγιαρέχο στη θέση του Βαϊρουά.

79′ Σουτ από τον Σταματή, δεν ανησυχεί ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού.
74′ Κίτρινη κάρτα στον Αρκούδα για φάουλ στον Παπαδόπουλο.

73′ Αλλαγή για την ΑΕΚ. Στη θέση του Φέτση, ο Κατίδης.

69′ Σουτ του Φούντα έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.
68′ Αλλαγή για την ΑΕΚ, ο Σταματής στη θέση του Φουρτάδο.

62′ ΓΚΟΛ για τον Πανθρακικό, 1-0. Έπειτα από σέντρα που έγινε από αριστερά, ο Παπαδόπουλος (από θέση οφσάιντ) έπιασε κεφαλιά που αποκρούεται δύσκολα από τον Κωνσταντόπολου. Στην εξέλιξη της φάσης όμως, ο Βαϊρουά πήρε την επαναφορά και πλάσαρε στην κενή εστία!
53′ Κάρτα για θέατρο στον Παυλή. Η ΑΕΚ ζήτησει πέναλτι σε ανατροπή του Παυλή που τσίμπησε την μπάλα και φάνηκει να ανατρέπεται αλλα ο διαιτητής παρατήρησεί με κίτρινη κάρτα τον επιθετικό της Ενωσης. Θα μπορούσε να δωθεί πέναλτι
52′ Καλή ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Σε αντεπίθεση που έγινε από δεξιά, ο Λουσέρο πρόλαβε την μπάλα και σέντραρε στην περιοχή, αλλά ο Παπαδόπουλος έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι την κεφαλιά!
50′  Πρώτη φάση στην επανάληψη, με τον Μίνγκα να κάνει το ανάποδο ψαλίδι, αλλά την μπάλα να φεύγει άουτ.
Δεύτερο μέρος στην Κομοτηνή
ΗΜΙΧΡΟΝΟ
43′ Μοναδική ευκαιρία για τον Πανθρακικό.  Ο Παπαδόπουλος βρέθηκε μόνος με τον Κωνσταντόπουλο, όμως με εντυπωσιακή εκτίναξη ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ κατάφερε να διώξει το πλασέ του παίκτη των γηπεδούχων.
41′ .Νέα στιγμή για Πανθρακικό. Ο Λαδάκης έκανε το σουτ από μακριά και η μπάλα σταμάτησε στον Παπαδόπουλο. Αυτός κατάφερε να γυρίσει το σώμα του και να κάνει το σουτ, όμως η μπάλα έφυγε μόλις πάνω από τα δοκάρια του Κωνσταντόπουλου.
39 ‘Καλή στιγμή για τον Πανθρακικό.  Δυνατό σουτ από τον Παπαδόπουλο, η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία του Κωνσταντόπουλου
36′ Πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Ο Φούντας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Κουτσόπουλος μπόρεσε να αποκρούσει σε κόρνερ.
32′ Σε νέα αντεπίθεση του Πανθρακικού η μπάλα στρώθηκε στον Παπαδόπουλο, αλλά ο Κωνσταντόπουλος μπλόκαρε και πάλι την μπάλα στο συρτό σουτ που επιχείρησε.
29′ Ο Μουνάφο έφυγε στην αντεπίθεση από τον άξονα, αλλά προτίμησε να κάνει ένα μακρινό σουτ που μπλόκαρε άνετα ο Κωνσταντόπουλος.
24′ Πρώτη καλή στιγμή στο ματς, από πλευρας Πανθρακικού. Ο Μίνγκας έκανε το πλασέ λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.
15′ Πρώτο σουτ στον αγώνα που πάει προς κάποια εστία. Ο Βαϊρουά το έκανε, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κωνσταντόπουλου.
10′ Κίτρινη κάρτα στον Κοτσαρίδη
7′ Κίτρινη κάρτα στον Σερφά, για σκληρό μαρκάρισμα στον παυλή, στον χώρο του κέντρου
Αρκετά λάθη και από τις δυο ομάδες στον χώρο του κεντρου
1′ Έναρξη του αγώνα
Οι συνθέσεις του αγώνα:
Πανθρακικός (Δερμιντζάκης): Κουτσόπουλος, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Σερφά, Μουνάφο, Λαδάκης, Μίνγκας, Λουσέρο, Βαϊρουά, Μπαϊκάρα, Παπαδόπουλος
ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Κοτσαρίδης, Αρκούδας, Κοντοές, Κουτρουμπής, Φέτσης, Κορδέρο, Γκερέιρο, Φούντας, Φουρτάδο, Παυλής
* Με νίκη η Ένωση αφήνει πίσω  τρεις ομάδες (Άρη, Βέροια, Κέρκυρα) και “πιάνει” άλλες τόσες (Πανθρακικό, ΟΦΗ, SKODA Ξάνθη) στους 14 βαθμούς.