Ακυρώνονται οι παραστάσεις Εθνικού Θεάτρου και ΚΘΒΕ

Η ακύρωση των προγραμματισμένων για αύριο, Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, έγινε γνωστή, σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις, εξαιτίας των στάσεων εργασίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος.

Η Ομοσπονδία ζητεί την αποδέσμευση των κρατικών θεάτρων από τις ΔΕΚΟ, τη μη εφαρμογή του μέτρου της εργασιακής διαθεσιμότητας και την ισχύ των συνταγματικά κατοχυρωμένων συμβάσεων εργασίας. Εθνικό Θέατρο Ακυρώνονται οι εξής παραστάσεις: «Οδύσσεια», «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας», «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου».
Η παρουσίαση του Τέταρτου Βιβλίου της ιστορίας του Θουκυδίδη από το Βαρβάκειο Πειραματικό Πρότυπο Λύκειο θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων.
Παρακαλούνται οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου εντός δεκαήμερου για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2107234567 για εισιτήρια μέσω τηλεφωνικού κέντρου και internet. ΚΘΒΕ
Στο πλαίσιο των στάσεων εργασίας, αναβάλλεται και η προγραμματισμένη, για την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, πρεμιέρα της παράστασης «Το Μεγάλο μας Τσίρκο». Οι παραστάσεις του Σαββάτου 15/12/12 και της Κυριακής 16/12/12 θα πραγματοποιηθούν κανονικά.