Το “Ελευθέριος Βενιζέλος” καλωσορίζει τον 1690 εκατομμυριοστό επιβάτη!

Στις 13 Δεκεμβρίου 2012, ο δισεκατομμυριοστός τουρίστας θα αφιχθεί κάπου στον κόσμο!
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) σήμερα, ο αριθμός των διεθνών αφίξεων παγκοσμίως θα φτάσει το 1 δισεκατομμύριο. Σύνθημα του ΠΟΤ: «δισεκατομμύρια τουρίστες, δισεκατομμύρια ευκαιρίες!»
Με αφορμή αυτό το ορόσημο, το Υπουργείο Τουρισμού και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συμμετέχουν στον επετειακό εορτασμό και υποδέχονται τον 169ο εκατομμυριοστό επιβάτη από την έναρξη λειτουργίας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.
Μετά από 11 χρόνια, το αεροδρόμιο έχει πλέον καλωσορίσει 169 εκατομμύρια επιβάτες που ταξίδεψαν από ή προς την Αθήνα, με περισσότερες από 2 εκατ. πτήσεις!
Η τυχερή Γαλλίδα επιβάτις έφθασε σήμερα στις 14.35 στην Αθήνα από την Μασσαλία με την πτήση 4300 της Air France. Το Υπουργείο Τουρισμού, το αεροδρόμιο και η αεροπορική εταιρεία, της επιφύλαξαν ξεχωριστή υποδοχή, με ευχές για ακόμα περισσότερα και συναρπαστικά ταξίδια!
Την επιβάτιδα υποδέχθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού, κ. Τάσος Λιάσκος, ο Γενικός Διευθυντής του αεροδρομίου, κ. Γιάννης Παράσχης και ο Διευθυντής της Air France στην Ελλάδα, κ. Yann Gilbert.
Το αεροδρόμιο προσέφερε στην τυχερή επιβάτιδα δωροεπιταγή €300 και η Air France 1 δωρεάν εισιτήριο μετ’ επιστροφής για τη Μασσαλία, με τις ευχές όλων για «καλό ταξίδι»!
Ο Γενικός Διευθυντής του ΔΑΑ, κ. Γιάννης
Παράσχης παραδίδει το δώρο του αεροδρομίου στην τυχερή επιβάτιδα!

Και το 1 δωρεάν εισιτήριο μετ’ επιστροφής για τη Μασσαλία από τον Διευθυντή
της Air France στην Ελλάδα, κ. Yann Gilbert

Φωτογραφία πρώτης Σελιδας: ο γενικός γραμμματέας τουρισμού κ. Τάσος Λιασκος υποδεχόμενος την τυχερή επίβατιδα..