Νέα παραίτηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες- Φεύγει ο Λάμπρος – Φοίβος Μοσχοβίτης

Με επιστολή του ο επιστημονικός συνεργάτης του Κώστα Μαρκόπουλου, γνωστοποιεί την παραίτησή του από το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

“Για ανεξέλεγκτη και αδιαφανή μονοπρόσωπη διοίκηση” που επικρατούσε στους Ανεξάρτητους Έλληνες κάνει λόγο στην επιστολή παραίτησής του ο πολιτευτής της Β’ Αθήνας και επιστημονικός συνεργάτης του Κώστας Μαρκόπουλου, Λάμπρος- Φοίβος Μοσχοβίτης.

Ο κ. Μοσχοβίτης στην επιστολή του κάνει λόγο επίσης για “αριστερό νεόφερτο συνονθύλευμα και σε ένα αφερέγγυο απροσδιόριστο κινηματικό μόρφωμα” και προσθέτει πως απο τον Μάιο του 2012 η παραγωγή πολιτικής σκέψης αντικαταστάθηκε απο γραφικά και λαϊκίστικα πυροτεχνήματα.

Διαβάστε όλη την επιστολή

Αγαπητοί φίλοι,

Η στροφή προς τη σοβαρότητα είναι η μόνη λύση στα προβλήματα του πολύπαθου ελληνικού λαού.Δεν πρέπει και δεν μπορεί να στηρίζεται η ελπίδα μας για ευημερία και εθνική ανεξαρτησία, σε ένα αριστερό νεόφερτο συνονθύλευμα και σε ένα αφερέγγυο απροσδιόριστο κινηματικό μόρφωμα.

Στους Ανεξάρτητους Έλληνες επικρατούσε μία ανεξέλεγκτη και αδιαφανής μονοπρόσωπη διοίκηση χωρίς κομματικά όργανα και πανελλαδική οργάνωση, με δήθεν κινηματικές διαδικασίες που δεν έγιναν ποτέ. Ούτε μία.

Η παραγωγή πολιτικής σκέψης σταμάτησε τον Μάιο του 2012. Έκτοτε, αντικαταστάθηκε από γραφικά, ανεδαφικά και κυρίως λαϊκίστικα πυροτεχνήματα.

Τα ξέραμε,ήταν δύσκολο να τα αλλάξουμε, δουλέψαμε πάρα πολύ, τα είπαμε θεσμικά όχι δημόσια, περιμέναμε, εξαντληθήκαμε μέσα σε ένα τεχνηέντως δημιουργηθέν χαοτικό περιβάλλον που όλα οδηγούσαν στην εξυπηρέτηση των πολιτικών και προσωπικών συμφερόντων του ενός.

Όχι όμως στις πλάτες μας.

Δεν θα αφήσουμε τα όνειρα μας να πνιγούν στην νοοτροπία του «μικρού, προσωπικού,κερδοφόρου, μαγαζιού», επιλέγουμε το μεγάλο, το αληθινά ανατρεπτικό με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς.

Στον υπέροχο και ανιδιοτελή κόσμο των Ανεξάρτητων Ελλήνων εύχομαι καλή δύναμη.

Όταν ωριμάσουν οι συνθήκες, μπορεί να ξανασυναντηθούμε, με σοβαρές και αξιόπιστες προτάσεις από σοβαρούς και αξιόπιστους πολιτικούς.

Παραιτούμαι από μέλος της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων και αυτονόητα από μέλος του κινήματος.

 

NewsIt.gr