Η Panhellenic Post εύχεται στην Ομογένεια και σ΄όλον τον Ελληνισμό καλά Χριστούγεννα!

Γράμμα από τον εκδότη:

Η Panhellenic Post, εύχεται στην Ομογένεια και σ΄όλο τον Ελληνισμό, Καλά και χαρούμενα Χριστούγεννα!

Η συγκυρία για τον ελληνισμό δεν είναι η καλύτερη. Οι μέρες περνούν δύσκολα για όλους τους Έλληνες, εφιαλτικά για ορισμένες οικογένειες. Χωρίς στέγη, δίχως τροφή, χωρίς όνειρα και ελπίδες!

Οι τεράστιες ουρές που σχηματίζονται όπου η ευαισθησία του κράτους, της Εκκλησίας ή και απλών ακόμη ανθρώπων, συγκεντρώνουν τρόφημα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, είναι η απόδειξη ότι πολλοί συμπατριώτες μας  υποφέρουν.

Δυστυχώς κανείς δεν έχει μείνει αλώβητος από την κατάσταση. Μαγαζιά κλείνουν, εφημερίδες απολύουν, βιομηχανίες μειώνουν. Οι μιθωτοί χάνουν μέρος του μισθού τους και οι συνταξιούχοι της σύνταξής τους. Νέοι άνθρωποι, πτυχιούχοι οι περισσότεροι δεν βρήσκουν δουλειά και όσοι εργάζονται αισθάνονται πρωτοφανή ανασφάλεια.

Μέσα σ΄αυτό το δυσμενές περιβάλλον η Panhellenic Post δίνει τον δικό της αγώνα επιβίωσης. Φιλοδοξία μας να εκφράσουμε τα θέλω και τα πρέπει του κάθε ομογενή. Να μεταφέρουμε οπουδήποτε ζει και εργάζεται, νέα, ειδήσεις και εικόνες της γενέτειρας. Αλλά και από τις άλλες ομογενειακές παροικίες του κόσμου. Παράλληλα, να αναδείξουμε την αγωνία του, τις προσδοκίες και τα προβλήματπά του στην μητρόπολη του ελληνισμού, στην πρωτεύουσα Αθήνα! Γιατί ο ελληνισμός είναι ενιαίος και είναι σπουδαίος!

Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε τη δυνατότητα να υπάρξουμε. Σας ευχαριστούμε που μας δίνεται δύναμη να συνεχίσουμε. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να γίνετε αναγνώστες μας. Σε περισσότερα από 50 κράτη της γης και σε περισσότερες από 500 πόλεις στον κόσμο, υπάρχουν αναγνώστες της Panhellenic Post! Δεν είναι αυθαίρετα τα νούμερα αυτά. Είναι ακριβώς όπως τα δίνει η Google analytics που μετρά 24ώρες το 24ωρο την αναγνωσιμότητα των ιστοσελίδων σ’ όλο τον κόσμο.΄

Σημαίνουν τα νούμερα αυτά ότι έχουμε επιλύσει όλα τα προβλήματα; Όχι ασφαλώς. Προβλήματα έχουμε ακόμη πολλά. Και δυσβάστακτα.  Από τις 26 Μαρτίου 2012 που βγήκαμε επισήμως στον αέρα μέχρι σήμερα, έχουμε δημοσιεύσει κοντά 6.000 θέματα. ‘Εχουμε γράψει εκατοντάδες άρθρα. Χρειάζεται να γίνουν ακόμη πολλά. Μια διαφημιστική καμπάνια από ραδιοφώνου εντός και εκτός Ελλάδος, είναι, για παράδειγμα, στα υπόψιν, μόλις τα οικονομικά καθέκαστα της εφημερίδας το επιτρέψουν. Και πολλά άλλα…

Στο μεταξύ, γίνετε εσείς οι αναγνώστες μας οι ζωντανοί μας διαφημιστές. Διαδώστε την ΡΗΡ, εαν την βρίσκεται χρήσιμη, εν πιστεύετε ότι επιτελεί εθνικό έργο και εάν εκτιμάτε ότι όλα αυτά τα χρόνια καλά πορευτήκαμε εσείς μαι εμείς. Είτε μέσα από τις εφημερίδες, είτε από την τηλεόραση μας συνδέουν πολλά.

Σας ευχόμαστε υγεία, χαρά, επαγγελματική πρόοδο και ψυχική ανάταση.

Εμείς, θα είμαστε εδώ στις επάλξεις, συνεχώς. Δεν θα διακόψουμε την ενημέρωση της ιστοσελίδας. Θα σας μεταφέρουμε όλα τα νέα όταν συντελούνται, όπως τα μαθαίνουμε. Γιατί και τις αργίες, η Panhellenic Post είναι κοντά σας. Σας σκέπτεται, σας υπολογίζει, σας εκτιμάει.

Χρόνια Πολλά. Καλά Χριστούγεννα!

Είθε ο Νέος Χρόνος να είναι καλύτερος για όλους.

Χρήστος Μαλασπίνας