Ευχές στην Panhellenic Post από ομογενειακούς και ελλαδικούς φορείς και φίλους

Η Panhellenic Post και ο εορτάζων εκδότης της έλαβαν πολλές ευχές από ομογενειακές οργανώσεις, απλούς ομογενείς και Έλληνες πολίτες. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και αντευχόμαστε ένα δημιουργικό και  αισιόδοξο 2013. Υγεία, Προκοπή και Αγάπη σε όλους!

Σταχυολογούμε μερικές -μόνον- από τις ευχές που λάβαμε από Ομοσπονδίες και Οργανώσεις, αλλά και απλούς αναγνώστες μας. Όπως: Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών‏,  το Σύλλογο Αριστοφάνης, Μόναχο Γερμανίας,  την Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών νομού Τρικάλων , από την ομάδα του “Μπορούμε”, από τον RIEAS NEWSLETTER, την Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης “ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ” που μας περιμένουν στο 9. Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης στη Νυρεμβέργη στις 30 Μαρτίου 2013  !!!

Από την Hermes Expo και την Hellenic News of America. Τον κ. Dimitrios Georgakopoulos, τον Senator Leonidas Raptakis, τον Νίκο Παπαδόπουλο ΑΧΕΠΑ, τον Νίκο Mixailides, τον Αθανάσιο Σαραντόπουλο του HELLENIC AFFAIRS FORUM, τον Σπύρο Σουρτζή της ομόνυμης Τεχνικής- Κατασκευαστικής εταιρίας, τον Nikos Apostolopoylos του Cosmosrealty, τον G Dimas από το “Εδω Αλεξάνδρεια” και τον Συγγραφέα και παιδίατρο Μιχάλη Κοκκινάρη, τον συνάδελφο πρώην δ/ντή Δορυφορικής ΕΡΤ κ. Νίκο Κούρτη και πολλούς ακόμη φίλους και συνεργάτες τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Επίσης, ευχές λάβαμε και ομοίως από καρδιάς ευχαριστούμε, και από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού κ. Στέφανο Ταμβάκη και τη Γραμματέα ΣΑΕ Δρ. Όλγα Σαραντοπούλου και τον π. συντονιστή Ν. Αφρικής κ. Β. Μαγδαλινό. Από τον Μητροπολίτη Ζιμπάμπουε κ. Σεραφείμ και τον Πρωτοπρεσβύτερο Θεόδωρο Κυρίτση. Από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Κων. Τσιάρα. Από τους π. Υπουργούς Προκ. Παυλόπουλο,  Θόδωρο Ρουσσόπουλο και Ευαγ. Αντώναρο, τους Βουλευτές  της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη και Αν. Ελλήνων, Παν. Μελά, τον τ. και ε. Αρχηγό Αστυνομίας κ. Λευτέρη Οικονόμου, τον διευθυντή της “Καθημερινής” κ. Νίκο Κωνσταντάρα κ.α.

Θα επισημάνουμε το μήνυμα του κ. Μιχάλη Κοκκινάρη, διότι αναφέρεται στην Panhellenic Post και την προσπάθεια που καταβάλουμε από τον περασμένο Απρίλιο, (2012) όταν ξεκινήσαμε το ωραίο, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, ταξίδι της ενημέρωσης του Απόδημου Ελληνισμού και όχι μόνον.

Γράφει ο καλός μας φίλος:

“Εξαιρετική ηλεκτρονική έκδοση. Πληρότητα περιεχομένου. Ακριβοδίκαιη στάση έναντι των πολιτικών κομμάτων. Εξαιρετική αρθρογραφία ανάλογη του κύρους και της εμπειρίας του εκδότη της Panhellenicpost.

Κύριε Μαλασπίνα, εύχομαι το 2013 το ηλεκτρονικό μέσο που διευθύνετε να τύχει της διεθνούς και της ελληνικής αναγνώρισης.

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!

Μιχάλης Κοκκινάρης – Συγγραφέας”