Ανατριχιαστικά στοιχεία για την επίθεση δύο αλλοδαπών σε ζευγάρι

Ανατριχιαστικά στοιχεία για την επίθεση των δύο αλλοδαπών σε ζευγάρι – Έδεσαν γυμνό τον άντρα σε κορμό δέντρου και στη συνέχεια βίασαν την άτυχη γυναίκα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την επίθεση των δυο ληστών – βιαστών σε βάρος ζευγαριού στην περιοχή των Σελλών στην Πάτρα.
Σύμφωνα με το thebest.gr, poυ επικαλείται αστυνομικές πηγές, οι δυο δράστες αφού ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο του ζευγαριού υποχρέωσαν τον 50χρονο άνδρα να βγει στο δρόμο και στη συνέχεια οδήγησαν το ζευγάρι σε ερημική τοποθεσία στα Αργυρά.
Εκεί βίασαν την 50χρονη γυναίκα, μπροστά στα μάτια του άνδρα τον οποίο, αφού είχαν ξεγυμνώσει, τον είχαν δέσει στον κορμό ενός δέντρου απ’ όπου και παρακολουθούσε όσα συνέβαιναν! Σε όλη την διαδρομή είχαν βάλει τον 50χρονο στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου του! Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Οι δυο ληστές – βιαστές εγκατέλειψαν το ζευγάρι δεμένο έως ότου η γυναίκα κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.
Νωρίτερα, στον Αλισσό, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, κατά την «έφοδο» τους σε σπίτι οικογένειας άρπαξαν την 22χρονη κόρη, την μετέφεραν στον πρώτο όροφο του οικήματος και τη βίασαν.

Τα απανωτά κρούσματα βιασμών, τις τελευταίες μέρες,  μετά και τον βιασμό και την φριχτή δολοφονία της άτυχης νέας στην Ξάνθη, προκαλούν πονοκέφαλο στις αστυνομικές αρχές οι οποίες εφιστούν την προσοχή σε γυναίκες, αλλά και σε ζευγάρια, όταν κινούνται σε ορισμένες περιοχές, κυρίως ερημικές και απομακρυσμένες από  το κέντρο των πόλεων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.