Σκληρή επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά ΣΥΡΙΖΑ- Τον κατηγορεί για εκχυδαϊσμό της πολιτικής ζωής

 

Σύμφωνα με την πολυσέλιδη άτυπη ενημέρωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ « απώτερος βεβαίως στόχος είναι η ίδια η ύπαρξη της Κυβέρνησης και η συνοχή της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Η επιχείρηση, άλλωστε, αυτή ξεκίνησε στις αρχές Οκτωβρίου, δηλαδή στην κορύφωση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα και ενόψει της τελικής διαμόρφωσης, κατάθεσης και ψήφισης του πακέτου των δύσκολων, αλλά αναγκαίων, δημοσιονομικών μέτρων».
Σχετικά με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι «η διαπίστωση ότι από το υλικό που είχαν στείλει το 2010 οι Γάλλοι αφαιρέθηκαν τρία αρχεία που αφορούσαν συγγενικά πρόσωπα του κ. Παπακωνσταντίνου θέτει μεγάλο θέμα πολιτικών και ποινικών ευθυνών του για μια αδιανόητη ενέργεια. Ήδη τα τρία κομματα της κυβερνητικής συνεργασίας κίνησαν τη διαδικασία για την σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης κατά του κ. Παπακωνσταντίνου».
Σχετικά με τη διαρροή της λίστας, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως ο κ. Διώτης δήλωσε σήμερα ότι δεν έχει αυτός σχέση με τη διοχέτευση της λίστας στο παραπάνω έντυπο. «Το σημειώνουμε με ενδιαφέρον. Το ερώτημα όμως παραμένει: Όποιος συγκαλύπτει την «πηγή» αυτή, συγκαλύπτει κάποιον που διέθετε τη «λίστα» και δεν τη χειρίστηκε όπως όφειλε» αναφέρεται.
Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την άτυπη ενημέρωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ