Οι στόχοι του Ολυμπιακού για το 2013

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε το 2013 με ξεκάθαρους στόχους για το πρώτο κομμάτι της νέας χρονιάς. Η κατάκτηση του νταμπλ, η διατήρηση του αήττητου, η βελτίωση της ποιότητας και η διάκριση στην Ευρώπη είναι στο πλάνο εργασίας διοίκησης, προπονητή και ποδοσφαιριστών. Και όλοι υπόσχονται πολλή δουλειά για να υλοποιήσουν αυτές τις φιλοδοξίες.

Εντός των προσεχών ημερών, ταυτόχρονα με την προετοιμασία της ομάδας για την επανέναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων (με πρώτο ματς την Κυριακή εναντίον της Βέροιας στο Φάληρο), αναμένεται να ξεκαθαρίσουν κάποιες υποθέσεις άμεσης προτεραιότητας. Όπως οι συζητήσεις για τα νέα συμβόλαια των Τζεμπούρ, Τοροσίδη. Η διαμόρφωση του ρόστερ, με την προσθήκη του Πίνο και την προσπάθεια απαλλαγής από τον Ντιόγκο. Οι αποφάσεις για τους δανεισμούς παίκτών. Και τα μεταγραφικά ζητήματα ενόψει καλοκαιριού, με τις περιπτώσεςι των Ολαϊτάν και Ντε Βινσέντι σε πρώτο πλάνο από την εγχώρια αγορά.

Σύμφωνα με δηλώσεις παραγόντων του ΠΑΣ και της Βέροιας στην εφημερίδα «ΦΩΣ», ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα έναντι του ΠΑΟΚ για τον Ολαϊτάν και του ΠΑΟ για τον Ντε Βινσέντι. Για τον Νιγηριανό εκφράζεται σιγουριά για την μετακίνησή του στον Πειραιά, για τον Αργεντίνο επίκεινται συζητήσεις με τον μάνατζέρ του.

Μέσα στον Γενάρη οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν τη σταδιακή επανένταξη στην ομάδα του Αβραάμ Παπαδόπουλου αλλά και την προσαρμογή του Πίνο που έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο φιλικό με την Καλλιθέα.

Τις πρώτες ημέρες του νέου έτους αναμένονται αποφάσεις για το μέλλον των Τζεμπούρ, Τοροσίδη, οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του Κάρολ, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Γαύρος» ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιθυμεί να υπάρξει συμφωνία με τον Κώστα Μήτρογλου για νέο μακράς διάρκειας συμβόλαιο με τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο συλλόγων του εξωτερικού.