Χτύπησαν Τούρκους οπαδούς στο ΣΕΦ!

Τον τραυματισμό δύο Τούρκων φιλάθλων προκάλεσε επίθεση ομάδας 15 ατόμων το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ κατά την διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός-Μπεσίκτας για το top16 της Ευρωλίγκας.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανακοίνωση της η ελληνική Αστυνομία. Αναλυτικά:
“Την 21.15 ώρα χθες (4-1-2013), πριν την έναρξη αγώνα καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ομάδα περίπου 15 ατόμων επιτέθηκε στο χώρο κάτω από τις κερκίδες των θυρών 1 και 2 σε δύο (2) φίλαθλους της φιλοξενούμενης ομάδας, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό τους.
Ο πρώτος φέρει τραύμα στο μηρό από αιχμηρό αντικείμενο και ο δεύτερος θλαστικά τραύματα.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ιατρείο του Σταδίου όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά”.

Στο αγωνιστικό μέρος, χωρίς να χρειαστεί να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 77-64 της Μπεσίκτας στο ΣΕΦ και έκανε… σεφτέ στις νίκες για το TOP 16 της Ευρωλίγκας. 10ος καλύτερος πασέρ στην ιστορία της Ευρωλίγκας ο Σπανούλης.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα όσο περνούσε η ώρα ανέβαζαν την απόδοση τους και χωρίς να εντυπωσιάσουν έκαμψαν την αντίσταση των Τούρκων, πανηγυρίζοντας την πρώτη τους νίκη στο top 16, ενώ την ίδια η ώρα η Μπεσίκτας μετράει δύο ήττες.

Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι έμεινε εκτός δωδεκάδας, καθώς ο Γεωργιανός δεν έχει αφομοιώσει τα συστήματα και την τακτική της ομάδας, ενώ κανονικά αγωνίστηκε ο Πάουελ ξεπερνώντας το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Από τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ξεχώρισαν οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Σλούκας, ενώ ο αρχηγός του Ολυμπιακού με τις 4 ασίστ που είχε στο παιχνίδι μπήκε στην κορυφαία 10αδα με τους πασέρ στην Ευρωλίγκα.

Επόμενη αναμέτρηση για τους “ερυθρόλευκους” στην Ευρωλίγκα, το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη και ακολουθεί εκείνο με την Σιένα στο ΣΕΦ για την τεταρτη αγωνιστική.

Πηγή: NewsIt.gr