Στο σπίτι Ελληνοαμερικανού, στην Αθήνα, έκανε ρεβεγιόν ο Γ. Παπανδρέου

Σε σπίτι-παλάτι, γνωστού ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, στην Αθήνα, έκανε Πρωτοχρονιά η οικογένεια του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο iNews.gr.

Αναλυτικότερα,

 

Φωτογραφία για Σε ποιού επιχειρηματία το σπίτι έκανε Πρωτοχρονιά ο ΓΑΠ;

Πρωτοχρονιά στο κέντρο της Αθήνας σε μία από τις πιο κοσμικές πολυκατοικίες της πρωτεύουσας έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.Εκείνη που στεγάζεται στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, στον αριθμό 39.
Σε αυτή την πολυκατοικία διαμένουν γνωστά στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου όπως ο Παναγιώτης Τσάκος (ο γενάρχης της γνωστής οικογένειας), ο Νικόλας Λαιμός, η Αλεξία Πατέρα, μέλη της οικογένειας Σαρακάκη κ.ο.κ.
Όμως, σε κανένα από τα προαναφερθέντα διαμερίσματα δεν έκανε αλλαγή του χρόνου ο ΓΑΠ.
Ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του βρέθηκαν σε εκείνο του Στέλιου Ζαββού, του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία με τον οποίο συνδέεται φιλικά την τελευταία τετραετία, λίγο πριν από την άνοδό του στο πρωθυπουργικό αξίωμα. Η παρουσία του δεν ήταν εύκολο να γίνει ορατή, αφού το αυτοκίνητο που τον μετέφερε εισήλθε κατευθείαν στο γκαράζ της πολυκατοικίας. Στη συνέχεια δε, εκείνος και τα μέλη της οικογένειάς του ανέβηκαν στο διαμέρισμα χρησιμοποιώντας το «ασανσέρ υπηρεσίας» κι όχι εκείνο των ενοίκων και επισκεπτών.

Ο κ. Ζαββός είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του διεθνούς φήμης οικονομολόγου και επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος, ο οποίος προ ημερών βρισκόταν κι εκείνος στην Αθήνα κι έκανε ρεβεγιόν στην εν λόγω κατοικία
Παράλληλα, ο ίδιος είναι διευθύνων σύμβουλος της Zeus Capital Partners, επενδυτικής εταιρείας που αναπτύσσει οικιστικά συγκροτήματα στη νοτιοανατολική Ευρώπη και, παράλληλα, έχει την ιδιότητα του προέδρου του Harvard Business School Club of Greece.
H βραδιά, απ’ ότι μάθαμε, κύλησε ήσυχα με ανταλλαγή ευχών, δείπνο, ελαφρά μουσική και με ανταλλαγή απόψεων για το (τι άλλο;) κυρίαρχο θέμα της Οικονομίας. Και ήταν εκεί ένα ακόμα πρόσωπο της οικογένειας Παπανδρέου και ορισμένοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην αλλοδαπή. Η πλειοψηφία δε, των τελευταίων δεν φορούσε γραβάτα αλλά… παπιγιόν!
Πηγή: lykavitos