Μία 25χρονη με χειροπέδες από την Αντιτρομοκρατική- Βρέθηκε γενετικό υλικό της στα θαμμένα όπλα

– Συνελήφθη στο δρόμο ανάμεσα στην Αγία Παρασκευή και τον Χολαργό – Φέρεται ότι μετέφερε τα πολεμικά όπλα στην Πολυτεχνειούπολη στην περιοχή του Ζωγράφου – Σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία υπάρχει γενετικό υλικό από ακόμα ένα άτομο – Τη Δευτέρα απολογείται ο 29χρονος φοιτητής της Γεωπονικής – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μετά από δύο ημέρες από τη σύλληψη του 29χρονου φοιτητή της Γεωπονικής, η Αντιτρομοκρατική προχώρησε σήμερα σε άλλη μία σύλληψη μιας 25χρονης, της οποίας γενετικό υλικό φέρεται πως βρέθηκε στον βαρύ οπλισμό που ήταν θαμμένος στον αχανή περίβολο της Πολυτεχνειούπολης στου Ζωγράφου στις 18 Νοεμβρίου 2011.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το γενετικό υλικό εντοπίστηκε σε μεταλλικό κουτί που περιείχε τον οπλισμό, αλλά ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν η 25χρονη που πλέον είναι ύποπτη για συμμετοχή στη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς αποτελεί μέλος που αναζητούσε η αστυνομία ή “νέο πρόσωπο”. Άλλωστε, οπως είχε αναρτήσει από το πρωί το ΝewsIt η Αντιτρομοκρατική είχε γενετικό υλικό για άλλα δύο άτομα.
Πρόκειται για μία φοιτήτρια στη σχολή της Φιλοσοφικής. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt η 25χρονη κοπέλα είχε προσαχθεί και κατά το παρελθόν για την υπόθεση της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς τον Μάρτιο του 2011, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερη.
Η σύλληψη έγινε ενώ η 25χρονη βρισκόταν στο δρόμο στα σύνορα της Αγίας Παρασκευής με τον Χολαργό, ενώ όπως αποκαλύφθηκε είναι φίλη και γνωστή του 29χρονου που συνελήφθη πριν δύο ημέρες στην Κόρινθο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η 25χρονη φέρεται να μετέφερε τον βαρύ οπλισμό από πολεμικά όπλα στην περιοχή της Πολυτεχνειούπολης και είτε με τη βοήθεια άλλων προσώπων είτε μόνη της τα έθαψε στον περίβολο.
Σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσίοα η 25χρονη κατηγορείται πλέον για συγκρότηση, ένταξη και συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς καθώς και λήψη, κατοχή, μεταφορά και απόκρυψη πολεμικών τυφεκίων και άλλων ειδών πολεμικού υλικού.
Τα όπλα βρέθηκαν θαμμένα στο λόφο πίσω από το κατοχικό πολυβολείο από το οποίο μέλη του Επαναστατικού Αγώνα είχαν πυροβολήσει εναντίον κλούβας των ΜΑΤ, τον Δεκέμβριο του 2008, μέσα από τον περίβολο της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.