Τρία πτώματα σε διαφορετικές παραλίες της Χίου!

Το πρώτο πτώμα εντόπισε ψαράς στην παραλία των Κάτω Φανών ενώ το δεύτερο βρέθηκε πάλι από ψαράδες στην παραλία της Καρίντα. Και τα δύο βρίσκονται σε αποσύνθεση.
Σε κοντινή απόσταση από το πτώμα της Καρίντα βρέθηκε κινητό τηλέφωνο που περιείχε μια τούρκικη κάρτα.

 

φωτό από chiospress φωτό από chiospress

 

Όπως γράφει το chiospress στο σημείο έφτασαν μέλη του Λιμενικού και ασθενοφόρο που μετέφερε τις σορούς στο Νοσοκομείο προκειμένου να γίνει νεκροψία-νεκροτομή.

 

φωτό από chiospress φωτό από chiospress

 

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν τα πτώματα προέρχονται από την πρόσφατη τραγωδία με τους μετανάστες στη Λέσβο που τα κύματα παρέσυραν στη Χίο ή αν πρόκειται για καινούργιο ναυάγιο…

Και τρίτος νεκρός μετανάστης

Τρεις είναι οι σοροί πνιγμένων μεταναστών που έχουν εντοπιστεί μέχρι αυτήν τη στιγμή στη Χίο. Οι πρώτες δυο βρέθηκαν στις 9 περίπου το πρωί από ψαράδες στην παραλία των Κάτω Φανών και της Καρίντας. Την τρίτη σορό εντόπισαν στελέχη του Λιμεναρχείου στα Βρουλίδια περί τις 2 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεκροψία στο νοσοκομείο της Χίου έδειξε ότι ο θάνατός τους προήλθε από πνιγμό τα δύο προηγούμενα 24ωρα.

Την ίδια στιγμή τρεις μετανάστες, βρέθηκαν το Σάββατο, στο νησί Παναγία Οινουσσών και σε κλωβούς γνωστής εταιρίας ιχθυοκαλλιεργειών στην περιοχή των Καρδαμύλων. Πρόκειται για τρεις άνδρες παλαιστινιακής και ιρακινής καταγωγής.

Όπως δήλωσαν οι δύο, επιχείρησαν να φτάσουν στη Χίο μέσω Τσεσμέ το βράδυ της Πέμπτης. Η βάρκα τους ανατράπηκε και σύμφωνα με τους ίδιους, έφθασαν στη Χίο αφού χρειάστηκε να κολυμπήσουν για περισσότερες από 10 ώρες. Δεν έχει γίνει γνωστό αν στη βάρκα τους επέβαιναν και άλλοι μετανάστες.

Πηγή: NewsIt.gr