Χρυσές Σφαίρες 2013: Όλα όσα έγιναν στην 70η απονομή! Φωτογραφίες

Οι εντυπωσιακές αφίξεις στο κόκκινο χαλί και οι νικητές της βραδιάς…

Μπορεί όλοι να θεωρούν φαβορί για τα φετινά Oscar την ταινία Lincoln, το Argo όμως του Ben Affleck και οι “Miserables” φαίνεται πως έκλεψαν τις εντυπώσεις στην 70η απονομή των βραβείων της Χρυσής Σφαίρας που έγινε χθες βράδυ στο Beverly Hills.

Πρόκειται για τους προπομπούς των Oscar που με την απαραίτητη λάμψη και όλες τις διάσημες παρουσίες που έδωσαν το “παρών” κατάφεραν να μεταφέρουν λίγη από τη μαγεία που συναντάμε στο κόκκινο χαλί. Ανάμεσά στις διάσημες παρουσίες που βρέθηκαν εκεί ξεχώρισε η Catherine Zeta Jones, η Jennifer Lopez, η Megan Fox, η Jessica Alba, η Julia Roberts, ο Leonardo DiCaprio και φυσικά η σύζυγός του Ben Aflect, Jennifer Garner.

Ο Ben Affleck, μπορεί να μην βραβεύτηκε για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο αλλά για τη σκηνοθεσία του Argo και δικαίωσε εκείνους που τον πίστεψαν, όταν η Ακαδημία τον αγνόησε στα Όσκαρ. Το Argo πήρε τη Χρυσή Σφαίρα και της καλύτερης δραματικής ταινίας.
Η νίκη του μάλιστα αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα αν σκεφτεί κανείς ότι νίκησε το μεγάλο αντίπαλο και φαβορί, τον Steven Spielberg, σκηνοθέτη του Lincoln.