Αθήνα: Μετά το μποτιαλιάρισμα από την απεργία, το μποτιαλιάρισμα από την καταιγίδα!

Φαίνεται πως τίποτε δεν σώζει τους κατοίκους της Αθήνας! Μετά την απίστευτη πρωϊνή ταλαιπωρία που υπέστησαν στους γεμάτους αυτοκίνητα αθηναϊκούς δρόμους,  από τις απεργίες όλων των ΜΜΜ, ήλθε το μεσημέρι η επιδείνωση του καιρού με καταρρακτώδεις βροχές και τα βπράγματα στο Λεκανοπέδιο έγιναν αφόρητα! Ο καιρός θα συνεχίσει επιδεινούμενος, με καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας και τα χιόνια ακόμα και στα πεδινά της Β. Ελλάδος. Από νωρίς το απόγευμα σημειώνονται καταιγίδες στην Αττική με αποτέλεσμα να δημιουργείται μποτιλιάρισμα σε πολλούς δρόμους του Λεκανοπεδίου.

Όπως δείχνει ο χάρτης της ΕΜΥ η Αττική και τα νότια της χώρας πλήττονται από ισχυρές βροχοπτώσεις.
Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από -2 έως 5 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 0 έως 10 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 14 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα με τις μέγιστες στην Ήπειρο να μην ξεπερνούν τους 11, από 7 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 10 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 17 βαθμούς Κελσίου.
Tαυτόχρονα, προβλήματα προκάλεσε σε διάφορες περιοχές της Αττικής η κακοκαιρία.
Το Πυροσβεστικό Σώμα έλαβε πέντε κλήσεις για απομάκρυνση σπασμένων κλαδιών δέντρων τα οποία είχαν πέσει στο οδόστρωμα, από τις περιοχές της Παιανίας, της Βούλας, του Κερατσινίου, του Χαλανδρίου και της Αγίας Βαρβάρας.
Οι υπηρεσίες του Σώματος στην Αττική παραμένουν σε επιφυλακή, για την αντιμετώπιση τυχόν άλλων προβλημάτων.